NIEUW

¡Tierra! Brasile - Cerrado

Een unieke koffie, 100% Arabica afkomstig uit duurzame landbouw, geboren in het droge klimaat van het Cerrado-plateau in Brazilië. De recente oogst van de koffiebessen, die op de takken worden gedroogd, geeft deze koffie karakteristieke noten van honing en chocolade. Brazilië in droomvorm.

  • A MODO MIO
  • ESPRESSO
INTENSITEIT 9
  • 12
Een verfijnde koffie, gekenmerkt door een warme en intense ziel, te proeven in de puurste vorm.
    bollo-single-origin
  • 100% Arabica

    BLEND

  • Cerrado uit Brazilië

    OORSPRONG

  • Gattinara, Italië

    VERWERKING

lavazza-caffè-emotional-cucchiaino-m
PROFIEL EN BRANDING
Vol met vleugjes honing
KIJKEN
Amber crème en donkere kleur

AROMA
Noten van honing en chocolade

SMAAK
Vol en intens

Aromatische tonen
Honing
Donkere chocolade
Intensiteit 9 intens
Branding Medium
Technische informatie
Geproduceerd voor
Luigi Lavazza S.p.A.-Via Bologna 32-10152 Torino-Italië.
Beschrijving
Enkelvoudige dosering capsules van gemalen koffie
Intensiteit
9
Netto hoeveelheid
90 g
Verpakkingsafmeting
Verpakking van 12 koffiecapsules
consumo_A_Modo_Mio_bio_m
METHODE

De Lavazza belevenis in een koffiecapsule.

ONTDEK HET A MODO MIO-SYSTEEM
esploso_tierra-brasile esploso-capsula-center lavazza-esploso-capsula-bottom
Cerrado uit Brazilië

Een koffie geboren uit het droge klimaat van de Cerrado plateau in Brazilië en uniek door de late oogst. De bessen die zijn verschrompeld op de takken verrijken de koffie met enkelvoudige tonen van honing en chocolade.

Alleen van duurzame landbouw

¡Tierra! Brasile is exclusief afkomstig van
boerderijen gecertificeerd door de Rainforest Alliance.

Lavazza ¡Tierra!

Verfijnde blends die de natuur en lokale culturen respecteren. Een perfecte balans tussen genieten en duurzaamheid; een eersteklas koffie met een unieke smaak.

ONTDEK HET ASSORTIMENT

Enkele suggesties voor het avondeten: laat u inspireren door deze recepten!

MAGAZINE 1H
Koffie- en fontinakaasrisotto met koffie en kaneelvijgen

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 20m
Ossenhaas op smaak gebracht met koffie

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 2H
Koffiechocoladehoorntjes

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 1H
Zeevruchtensalade op een crème van buffelmozzarella

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 1H 20m
Pruimencake met gerst

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 15m
Gebraden varkensfilet met knapperig spek en koffie-avocadocrème

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 40m
Koffiecheesecake met honinggelei

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE
Cook It Right

Cook it right

ONTDEK MEER
MAGAZINE 15m
Koffie Granita met ricottacrème

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 15m
Panettone met koffiesabayon

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR