Back
PRODUCTEN
COLLECTIONS
KOFFIE
KOFFIEMACHINES EN MAKERS
Accessoires
BUSINESS
LAVAZZA STORIES

Lavazza-melkopschuimers

Proef van je droomcappuccino

De elektrische melkopschuimers van Lavazza zijn de ideale accessoires voor je dagelijkse cappuccino, latte macchiato of andere koffiebereidingen op basis van melk.
Geniet er elke ochtend van en herontdek de smaak van melk. Word een echte barista elke keer dat je een cappuccino bereidt in het comfort van je eigen huis, alleen of in goed gezelschap. Beleef de Lavazza-ervaring!

Hoe kan je nu op zijn best genieten van Lavazza-koffie zonder de juiste tools? We hebben precies wat je nodig hebt! Ontdek de accessoireverzamelingen die het verhaal vertellen van een 120-jarenlange passie.
Mokken, capsulehouders, koffiekopjes en -schotels, koffielepels en nog veel meer om een extra vleugje stijl aan je huis toe te voegen en je koffiebelevenis te vergroten.

A Modo Mio MilkEasy-opschuimer

Melkopschuimer

A Modo Mio MilkEasy-opschuimer

Een paar eenvoudige handelingen om heerlijke recepten op basis van melk te bereiden. Dankzij MilkEasy proef u nu thuis de authentieke Italiaanse cappuccino met romig schuim, en nog veel meer.

A Modo Mio MilkUp-opschuimer

Melkopschuimer

A Modo Mio MilkUp-opschuimer

De inductie-melkopschuimer MilkUp zorgt voor een romig schuim met warme/koude melk. De opschuimer verwarmt en mengt de melk voor heerlijke warme dranken. Melkliefhebber, waar wacht u nog op?

Klantenservice

Heb u hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen, of neem contact met ons op.

LUIGI LAVAZZA SPA

Via Bologna, 32,
10152, Turijn, Italie