Back
PRODUCTEN
COLLECTIONS
KOFFIE
KOFFIEMACHINES EN MAKERS
Accessoires
BUSINESS
LAVAZZA STORIES
 A Modo Mio Barista Technology  A Modo Mio Barista Technology

De A Modo Mio Barista Technologie brengt uw Italiaanse café bij u thuis.

Een echte Italiaanse espresso thuis, wanneer u maar wilt, dankzij het gepatenteerde systeem van Lavazza A Modo Mio en zijn Barista Technology. De espressomachines en capsules van Lavazza A Modo Mio zijn het resultaat van jarenlange ervaring en innovatief onderzoek om u in elke kop een unieke smaak te bieden.

De regels om een echte Italiaanse espresso te herkennen en ervan te genieten. De regels om een echte Italiaanse espresso te herkennen en ervan te genieten.

De regels om een echte Italiaanse espresso te herkennen en ervan te genieten.

De beste kwaliteit espresso wordt gegarandeerd door het Lavazza A Modo Mio-systeem - machine en originele capsules - en zijn Barista Technology, in overeenstemming met de standaard productrichtlijnen*
* Richtlijn voor traditionele Italiaanse espresso met machines voor professioneel gebruik - Italiaanse Koffiecommissie. Consortium voor de bescherming van traditionele Italiaanse espressokoffie en INEI.

De kenmerken van een echte Italiaanse espresso

De kenmerken van een echte Italiaanse espresso

Ontdek de Barista Technology van Lavazza A Modo Mio

Alt
SELECTIE VAN BLENDS

De blend wordt volgens de hoogste normen bewerkt, gebrand en gemalen.

Alt
BROUWTEMPERATUUR

Tussen 90 en 96°C.

Alt
GRAMSGEWICHT VAN KOFFIE

Tot 7,5 gram koffie per capsule - de ideale hoeveelheid voor een perfecte espresso.

Alt
HOEVEELHEID PER KOP

25-35 ml per kop koffie.

De kenmerken van een echte Italiaanse espresso

Alt
PERFECTE MALING

De perfecte maling om te voldoen aan de hoogste normen.

Alt
ROMIGHEID

Een aanhoudende en volledige crèmedekking, gedurende ongeveer 120 seconden.

Alt
LANGZAME EXTRACTIE

Tussen 20 en 27 seconden, om de koffiesmaken optimaal tot hun recht te laten komen.

Alt
OPTIMALE DRUK

De druk op de koffie is ongeveer 8-9 bar.

Ik hoor niet thuis in een wereld die de geschenken van de natuur vernietigt.

Luigi Lavazza

Italiaanse perfectie, met zero CO₂ impact Italiaanse perfectie, met zero CO₂ impact

Italiaanse perfectie, met zero CO₂ impact

Onze koffie zou niet echt perfect kunnen zijn zonder rekening te houden met de koolstofvoetafdruk ervan. Daarom worden onze capsules zonder CO₂-impact geproduceerd. Voortaan kiezen we voor pure uitmuntendheid.

ONTDEK MEER

*AFBREEKBARE CAPSULES gecertificeerd EN 13432-2002 voor industriële compostering door TÜV AUSTRIA. Gooi de capsules niet in uw composteersysteem thuis of bij de inzameling van tuinafval. Raadpleeg de regelgeving van uw gemeente voor verwijdering. Er kunnen beperkingen gelden voor het soort producten dat composteersystemen kunnen verwerken.

**De capsules zijn niet geschikt voor de volgende A Modo Mio-koffiemachines: Espria, Espria+, Magia, Magia+, Fantasia, Fantasia+

Klantenservice

Heb u hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen, of neem contact met ons op.

LUIGI LAVAZZA SPA

Via Bologna, 32,
10152, Turijn, Italie