Back
PRODUCTEN
COLLECTIONS
KOFFIE
KOFFIEMACHINES EN MAKERS
Accessoires
BUSINESS
LAVAZZA STORIES

Lavazza-koffiemachines

Innovatie voor jouw kantoor

Ontdek onze zakelijke oplossingen om op kantoor te genieten van u favoriete warme dranken met apparatuur van Lavazza. Met de Business Solutions van Lavazza ervaar u de rijke ervaring van de koffiebar ook op de zaak Onze systemen staan garant voor sublieme prestaties. Topkwaliteit in elk kopje! 

Ontdek onze zakelijke oplossingen om op kantoor van u favoriete warme drank te genieten met apparatuur van Lavazza. Met de Business Solutions van Lavazza ervaar u de rijke ervaring van de koffiebar ook op de zaak Onze systemen staan garant voor sublieme prestaties. Topkwaliteit in elke kopje!

LB 2600

Blue-systeem

LB 2600

LB2600 is een one-touch koffiemachine: ideaal voor wie behoefte heeft aan veel mogelijkheden en een professionele service. Bereid espresso's, melkdranken en warme dranken. 

LB 2317

Blue-systeem

LB 2317

De Lavazza LB2317, ontworpen door Saeco, is onze nieuwste innovatie in de wereld van de espresso. Geschikt voor elke locatie: restaurants, ontbijtruimten en zelfbedieningspunten. 

Concerto Touch x2

Blue-systeem

Concerto Touch x2

De automaat waarmee u kunt kiezen tussen Blue-capsules en bonen, via een nieuwe gebruikersinterface met een aanraakscherm.

Maestro Touch x2

Blue-systeem

Maestro Touch x2

Een elegante automaat, met een aangepaste gebruikersinterface. Met deze automaat kun u voor u koffie kiezen tussen Blue-capsules of bonen.

Classy Custom Milk

Blue-systeem

Classy Custom Milk

Italiaans design, intuïtieve touch-interface en verse melk: Classy Custom Milk is de beste machine voor u kantoor. Elke dag en op elk moment de ideale pauze met een heerlijke koffie.

Classy Mini

Blue-systeem

Classy Mini

De praktische en elegante koffiemachine Lavazza Classy Mini is ideaal om te voldoen aan u wens voor authentieke koffie bij jou thuis. Compatibel met Blue- en Expert-capsules. 

BRIO touch

Blue-systeem

BRIO touch

Een elegante koffiemachine met een HD-touchscreen van 34 cm, perfect voor kleine bedrijven en kantoren. Met een breed scala aan
eenvoudig te selecteren en aan te passen recepten.

LB 4723

Blue-systeem

LB 4723

De betrouwbare LB 4723 is veelzijdig, robuust en modern, en voldoet aan alle professionele behoeften.

LB 4700

Blue-systeem

LB 4700

De LB4700-koffiemachine wordt algemeen erkend als een icoon van betrouwbaarheid en is de ideale keuze voor wie wil genieten van alle voordelen van het Lavazza Blue-systeem.

Classy

Blue-systeem

Classy

Koffie voor elke smaak: vier verschillende instellingen in één machine, die design, gebruiksvriendelijkheid en technologie combineert. 

Classy & Milk

Blue-systeem

Classy & Milk

Met slechts één druk op de knop geniet u van 6 verschillende koffie-opties, waarvan 3 recepten op basis van melk voor elke stemming. Perfect schuim rechtstreeks in u kop, dankzij de geïntegreerde melkopschuimer. Pas de hoogte aan met een in twee hoogtes verstelbaar kopjesrek om u favoriete koffie te zetten zoals jij dat wilt. 

LB 4722 WEGA NEW REST EASY MILK

Blue-systeem

LB 4722 WEGA NEW REST EASY MILK

De echte koffiehuiservaring.

LB 4703 WEGA

Blue-systeem

LB 4703 WEGA

De perfecte keuze voor iedereen die het Lavazza Blue-capsulesysteem wil gebruiken.

LB 4801 Concept

Blue-systeem

LB 4801 Concept

De optimale mix van eigentijds en elegant.

Klantenservice

Heb u hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen, of neem contact met ons op.

LUIGI LAVAZZA SPA

Via Bologna, 32,
10152, Turijn, Italie