Dek Classico 250 g

Een verfijnde en aromatische blend van geselecteerde Arabica en Robusta koffiebonen, gekenmerkt door een zoet aroma van amandelen en melkchocolade met een vleugje gedroogd fruit.

  • GEMALEN KOFFIE
INTENSITEIT 3
Zonder cafeïne en met een zoete en bloemige afdronk, ideaal voor de mokapot en espressomachine.
  • Arabica en Robusta

    SAMENSTELLING

  • Voornamelijk Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië

    OORSPRONG

  • Pozzilli, Italië

    VERWERKING

lavazza-caffè-emotional-macinino-m
PROFIEL EN BRANDING
Zoet en harmonieus
KIJKEN
Gouden crème en een warme kleur

AROMA
Tonen van gedroogd fruit

SMAAK
Zacht en evenwichtig

Aromatische tonen
Gedroogd fruit
Intensiteit 3 Licht
Branding Medium
Technische informatie
Geproduceerd voor
Luigi Lavazza S.p.A.- Via Bologna 32 - 10152 Torino - Italië
Beschrijving
Een blend van cafeïnevrije, gemalen koffie
Intensiteit
3
Verpakkingsafmeting
250 g
caffe-macinato-ambientate-cluster-m-575
BEREIDING

Dek Classico,
ideaal voor de mokapot.

Wij raden u aan deze blend in een mokapot te bereiden, het koffiezetapparaat dat in elk Italiaans huis is terug te vinden.
IN DETAIL

Het proces voor cafeïnevrij maken

De cafeïnevrije koffie wordt verkregen door de cafeïne te verwijderen voordat de boon wordt gebrand. Lavazza gebruikt deze procedure in de fabriek in Pozzilli, die uitsluitend is bedoeld voor het cafeïnevrij maken van groene koffie. Het proces van Lavazza is uniek, omdat het geen gebruik maakt van oplosmiddelen en kooldioxide gebruikt om de originele organoleptische kenmerken en het aroma van de koffie beter te bewaren.

Enkele suggesties voor het avondeten: laat u inspireren door deze recepten!

MAGAZINE 1H
Koffie- en fontinakaasrisotto met koffie en kaneelvijgen

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 20m
Ossenhaas op smaak gebracht met koffie

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 2H
Koffiechocoladehoorntjes

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 1H
Zeevruchtensalade op een crème van buffelmozzarella

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 1H 20m
Pruimencake met gerst

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 15m
Gebraden varkensfilet met knapperig spek en koffie-avocadocrème

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 40m
Koffiecheesecake met honinggelei

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE
Cook It Right

Cook it right

ONTDEK MEER
MAGAZINE 15m
Koffie Granita met ricottacrème

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 15m
Panettone met koffiesabayon

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR