Kafa

De eerste van zijn soort.

 • SPECIALITEITEN
Uit het hart van de Ethiopische bossen
Kafa is een van de beste koffies ter wereld, omdat deze is afgeleid van de eerste koffieplanten waar alle anderen uit zijn ontstaan. Deze plant komt uit de Ethiopische bossen, waar de koffie spontaan groeit met minimale interventie van de inwoners van de regio. Zij geven, van generatie op generatie, de geheimen door voor het behoud van deze waardevolle planten en van de oogst van de kostbare vruchten. De oogst wordt na zorgvuldige selectie met de hand uitgevoerd en het drogen gebeurt op natuurlijke wijze in de zon.
Drie bijvoeglijke naamwoorden die Kafa beschrijven
Zeldzaam
Kafa is een exclusieve koffie van beperkte productie, een prachtige gelegenheid voor mensen die op zoek zijn naar iets unieks of speciaals.
Uitzonderlijk
Kafa is intens, meeslepend, rijk - de koffie voor de echte kenners.
Evenwichtig
De langzaam gebrande Kafa zorgt voor behoud van de zintuiglijke kwaliteiten van de koffie en is het geheim van de perfecte balans van aroma, smaak en body.
Arabica, handmatig geplukt na zorgvuldige selectie
  bollo_tostatura_lenta
 • 100% Arabica

  SAMENSTELLING

 • Ethiopië

  OORSPRONG

 • Settimo Torinese, Italië

  VERWERKING

kafa-banner-m
PROFIEL EN BRANDING
Langzaam gebrand voor een perfecte balans
Aromatische tonen
Dadels
Bessen
Honing
Branding Delicaat
Ethiopië

Kafa-koffie groeit in de gelijknamige regio, in het hart van het Ethiopische regenwoud waar de Arabica-koffie oorspronkelijk vandaan komt. Door de eeuwen heen zijn in deze regio ongeveer 5000 koffievariëteiten spontaan gegroeid.