Werken met ons
Ontdek hoe u een van onze leveranciers kunt worden.
Passie, vastberadenheid, inzet, voorbereiding en eerlijkheid: dit zijn de principes die de geest van Lavazza vier generaties lang hebben gevoed. Dit is ook hetgeen we zoeken bij iedereen die met ons wil werken, omdat samenwerking met Lavazza betekent dat u deel uitmaakt van een gezin dat dezelfde waarden deelt.
Kwaliteit komt voort uit samenwerking tussen degenen die dezelfde grootse ambitie delen.
Luigi Lavazza
Onze gedragscode voor leveranciers
In 2012 hebben we onze waarden formeel vastgelegd in een ethische code die we via speciale trainingen hebben gedeeld met al onze interne en externe belanghebbenden. Sindsdien hebben wij alle leveranciers die met ons samenwerken gevraagd om akkoord te gaan met onze filosofie op het gebied van milieu en sociale duurzaamheid door een speciale gedragscode te ondertekenen die speciaal voor hen is ontworpen.
ONTDEK MEER

Wordt een Lavazza leverancier

Wij werken elke dag aan het bieden van uitstekende producten aan onze klanten. Daarom eisen wij het beste van onze leveranciers, die we selecteren op basis van verdienste, betrouwbaarheid en concurrerend vermogen, maar ook op basis van respect voor het milieu en maatschappelijke betrokkenheid.

PRESENTEER UW BEDRIJF