La Reserva de ¡Tierra! Selection 100% Arabica

Aromatisch/evenwichtig met tonen van bloemen, amandelen en melkchocolade.

 • ESPRESSO PREMIUM-BLEND
Een perfecte balans tussen aroma en smaak

Een premium blend van hoogwaardige natuurlijke en gewassen Arabica uit Midden- en Zuid-Amerika. Een perfecte balans tussen tonen van jasmijnbloesem, amandelen en melkchocolade, een medium body en een delicate smaak. Een lange en “zachte” branding, ideaal voor espresso, zorgt voor de versterking en het behoud van de koffiearoma's.

Een unieke melange van natuurlijke en gewassen Arabica
  bollo_tostatura_lenta
 • 100% Arabica

  Blend-samenstelling

 • Selectie uit Midden- en Zuid-Amerika

  OORSPRONG

 • Delicaat

  Branding

tierra-selection-banner-m
Profiel
Aromatische tonen
Jasmijn
Amandelen
Melkchocolade
Branding Aromatisch/evenwichtig
LRDT_ESP_SELECT_1000_wheels-m
Achter elk kopje een verhaal over duurzaamheid

La Reserva de ¡Tierra! Selection bevat koffie uit de regio Jinotega (Nicaragua), waar Lavazza meer dan 25 gemeenschappen van kleinschalige koffieboeren ondersteunt met toegewijde training en technische assistentie, het bevorderen van de invoering van duurzame landbouwpraktijken om de koffiekwaliteit en productiviteit te verhogen, en het verbeteren van het welzijn van boeren en lokale gemeenschappen.

Duurzaam geteeld

La Reserva de ¡Tierra! Selection bevat 100% koffie die duurzaam is verbouwd op door de Rainforest Alliance gecertificeerde boerderijen.

Alle goede redenen om voor La Reserva de ¡Tierra te kiezen! 

Duurzaamheid
Lavazza La Reserva de ¡Tierra! is het resultaat van Lavazza's ethische inzet voor duurzaamheid, in samenwerking met de Rainforest Alliance, een NGO die de rechten en het welzijn van arbeidersgemeenschappen bevordert en boerderijen ondersteunt om te voldoen aan strenge sociale en milieunormen.
Selectie van topkwaliteit
Kiezen voor Lavazza La Reserva de ¡Tierra! garandeert u een product van de hoogste kwaliteit dankzij onze zorgvuldige zoektocht naar de beste koffiebonen, de geselecteerde herkomst van de melange en de nauwkeurige bonenbereiding.
Vakmanschap
La Reserva de ¡Tierra!-koffie wordt zorgvuldig geblend en gebrand door een combinatie van de traditionele drummethode en luchtconvectie. Dankzij onze “zachte” branding garanderen we een aanhoudende smaak en het behoud van de aroma's.
La Reserva de ¡Tierra!-assortiment

Lavazza La Reserva de ¡Tierra! is een compleet aanbod aan blends met unieke smaakprofielen voor uiteenlopende extractiesystemen. Aromatische origin-koffies, uitgebalanceerde melanges en intensere koffies zijn verkrijgbaar in Espresso, Filter en Blue Capsules, om aan alle smaken en aan alle operationele behoeften te voldoen voor de perfecte koffie-ervaring.

ONTDEK HET ASSORTIMENT