La Reserva de ¡Tierra! Brasile Blend

Intens met tonen van pure chocolade, hazelnoot en rietsuiker.

 • ESPRESSO PREMIUM-BLEND
Een superieure blend, met een verfijnde smaak

Een premium blend van hoogwaardige Braziliaanse natuurlijke en halfgewassen Arabica en ‘Conillon’, een fijne en zorgvuldig geselecteerde gewassen Robusta die de intensiteit van de espresso versterkt. Een perfecte balans tussen tonen van pure chocolade, hazelnoten en rietsuiker, en een volle en ronde smaak. De koffie wordt langzaam, delicaat en zacht gebrand dankzij het traditionele trommelsysteem dat de aroma's behoudt en zorgt voor een langdurige smaak.

Een superieure melange van Braziliaanse origine, natuurlijke en halfgewassen Arabica en gewassen Robusta Conillon
  bollo_tostatura_lenta
 • 70% Arabica en 30% Robusta

  Blend-samenstelling

 • Lambari natural, Sul del Minas Cereja Descascada en Espirito Santo Conillon

  OORSPRONG

 • Delicaat

  Branding

tierra-brasile-100-banner-m
Profiel
Aromatische tonen
Pure chocolade
Hazelnoten
Suikerriet
Branding Krachtig
LRDT_ESP_BRAS_BLEND_1000_wheels-m
Achter elk kopje een verhaal over duurzaamheid

La Reserva de ¡Tierra! Brasile bevat koffie uit Lambari, Minas Gerais, waar de Lavazza Foundation meer dan 35 gemeenschappen van kleinschalige koffieboeren ondersteunt door hen te helpen landbouwtechnieken toe te passen om de koffiekwaliteit te verbeteren, de markttoegang te bevorderen en klimaatverandering aan te pakken.

Duurzaam geteeld

La Reserva de ¡Tierra! Brasile 100% Arabica bevat 30% koffie die duurzaam is verbouwd op door de Rainforest Alliance gecertificeerde boerderijen.

Alle goede redenen om voor La Reserva de ¡Tierra te kiezen!

Duurzaamheid
Lavazza La Reserva de ¡Tierra! is het resultaat van Lavazza's ethische inzet voor duurzaamheid, in samenwerking met de Rainforest Alliance, een NGO die de rechten en het welzijn van arbeidersgemeenschappen bevordert en boerderijen ondersteunt om te voldoen aan strenge sociale en milieunormen.
Selectie van topkwaliteit
Kiezen voor Lavazza La Reserva de ¡Tierra! garandeert u een product van de hoogste kwaliteit dankzij onze zorgvuldige zoektocht naar de beste koffiebonen, de geselecteerde herkomst van de melange en de nauwkeurige bonenbereiding.
Vakmanschap
La Reserva de ¡Tierra!-koffie wordt zorgvuldig geblend en gebrand door een combinatie van de traditionele drummethode en luchtconvectie. Dankzij onze “zachte” branding garanderen we een aanhoudende smaak en het behoud van de aroma's.
La Reserva de ¡Tierra!-assortiment

Lavazza La Reserva de ¡Tierra! is een compleet aanbod aan blends met unieke smaakprofielen voor uiteenlopende extractiesystemen. Aromatische origin-koffies, uitgebalanceerde melanges en intensere koffies zijn verkrijgbaar in Espresso, Filter en Blue Capsules, om aan alle smaken en aan alle operationele behoeften te voldoen voor de perfecte koffie-ervaring.

ONTDEK HET ASSORTIMENT