La Reserva de ¡Tierra! Brasile 100% Arabica

Evenwichtig met tonen van karamel, hazelnoot en honing.

 • ESPRESSO PREMIUM-BLEND
De harmonische ontmoeting van twee geselecteerde koffies

Een superieure blend van hoogwaardige Braziliaanse natuurlijke Arabica: Lambari voor een ronde body en tonen van karamel en hazelnoten en Cereja Passita, een licht overrijpe koffie, om het koffieprofiel te verrijken met een sterke smaak en vleugjes honing en melkchocolade.  De koffie wordt langzaam, delicaat en zacht gebrand dankzij het traditionele trommelsysteem dat de aroma's behoudt en zorgt voor een langdurige smaak.

Een superieure blend van Braziliaanse oorsprong, de ontmoeting van Lambari en Cereja Apassita
  bollo_tostatura_lenta
 • 100% Arabica

  Blend-samenstelling

 • Lambari natural, Cerrado Cereja Apassita

  OORSPRONG

 • Delicaat

  Branding

tierra-brasile-100-banner-m
Profiel
Aromatische tonen
Karamel
Hazelnoten
Honing
Branding Evenwichtig
LRDT_FILTRO_BRAS_ARABICA_64_wheels-m
Achter elk kopje een verhaal over duurzaamheid

La Reserva de ¡Tierra! Brasile bevat koffie uit Lambari, Minas Gerais, waar de Lavazza Foundation meer dan 35 gemeenschappen van kleinschalige koffieboeren ondersteunt door hen te helpen landbouwtechnieken toe te passen om de koffiekwaliteit te verbeteren, de markttoegang te bevorderen en klimaatverandering aan te pakken.

Duurzaam geteeld

La Reserva de ¡Tierra! Brasile 100% Arabica bevat 80% koffie die duurzaam is verbouwd op door de Rainforest Alliance gecertificeerde boerderijen.

Alle goede redenen om voor La Reserva de ¡Tierra te kiezen!

Duurzaamheid
Lavazza La Reserva de ¡Tierra! is het resultaat van Lavazza's ethische inzet voor duurzaamheid, in samenwerking met de Rainforest Alliance, een NGO die de rechten en het welzijn van arbeidersgemeenschappen bevordert en boerderijen ondersteunt om te voldoen aan strenge sociale en milieunormen.
Selectie van topkwaliteit
Kiezen voor Lavazza La Reserva de ¡Tierra! garandeert u een product van de hoogste kwaliteit dankzij onze zorgvuldige zoektocht naar de beste koffiebonen, de geselecteerde herkomst van de melange en de nauwkeurige bonenbereiding.
Vakmanschap
La Reserva de ¡Tierra!-koffie wordt zorgvuldig geblend en gebrand door een combinatie van de traditionele drummethode en luchtconvectie. Dankzij onze “zachte” branding garanderen we een aanhoudende smaak en het behoud van de aroma's.
La Reserva de ¡Tierra!-assortiment

Lavazza La Reserva de ¡Tierra! is een compleet aanbod aan blends met unieke smaakprofielen voor uiteenlopende extractiesystemen. Aromatische origin-koffies, uitgebalanceerde melanges en intensere koffies zijn verkrijgbaar in Espresso, Filter en Blue Capsules, om aan alle smaken en aan alle operationele behoeften te voldoen voor de perfecte koffie-ervaring.

ONTDEK HET ASSORTIMENT