IJskoffie met vanille

MOEILIJKHEID
12H5m

De vanillesiroop streelt de tong en verblijdt de geest. Een buitengewone koffie, met een internationale geest.
Ingrediënten
  • 1 espressokopje met koffie (mokkapot) 150 ml melk
  • 2 eetlepels vanillesiroop 6/8 ijsblokjes van koffie (mokkapot)
Bereiding

Maak de koffie-ijsblokjes door de ijsblokjeshouder te vullen met koffie. Het is belangrijk om de koffie niet te zoeten, want anders bevriest het niet. Vul een glas van 300 ml met de koffie-ijsblokjes en giet 250 ml melk erbij. Los vervolgens de vanillesiroop op in de koffie. Als laatste giet u de koffie over de melk en het ijs. Uw vanille ijslatte is klaar!

Presentatie

Serveer de vanille ijslatte met een rietje.

Bereidingswijze

Maak de koffie-ijsblokjes door de ijsblokjeshouder te vullen met koffie.

Het is belangrijk om de koffie niet te zoeten, want anders bevriest het niet.

Vul een glas van 300 ml met de koffie-ijsblokjes en giet 250 ml melk erbij.

Los vervolgens de vanillesiroop op in de koffie.

Giet het vervolgens over de melk en het ijs.

Uw vanille ijslatte is klaar!

 

 

Presentatie

Serveer de vanille ijslatte met een rietje.

 

 

De ideale koffie voor dit recept

Crema e Gusto Classico

Harmonieus en romig

Crema e Gusto Classico is een zachte en intense blend van fijne Braziliaanse Arabica en Zuidoost-Aziatische Robusta. Een perfecte balans tussen de volle en kruidige tonen. De ideale koffie voor elk moment van de dag.

ONTDEK MEER

Suggesties voor de avondmaaltijd: laat deze recepten u inspireren!

MAGAZINE 2H
Koffiechocoladehoorntjes

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 20m
Ossenhaas op smaak gebracht met koffie

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 1H
Zeevruchtensalade op een crème van buffelmozzarella

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 15m
Pompoen en robiola-risotto met worstspiesjes in koffie

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 3H
Koffietaartje

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 10d
Koffielikeur

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 1H 1m
Donut

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 4H 20m
Witte chocolademousse

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 30m
Koffieparfait

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 7H 15m
Beierse koffiecake

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR