Koffiechocoladehoorntjes

MOEILIJKHEID
2H

Ingrediënten
VOOR HET HOORNTJE
  • 200 g getempereerde chocolade
  • 10 g koffiepoeder
VOOR HET CITROENSCHUIM
  • 7 g suiker
  • 2 g citroenschil
  • 20 g citroensap
  • 50 g Italiaanse meringue
  • 70 g 35% slagroom, half-geklopt
  • 2 g gelatine
Bereiding

Ingrediënten
VOOR HET SINAASAPPELSCHUIM
  • 7 g suiker
  • 2 g sinaasappelschil
  • 20 g jus d'orange
  • 50 g Italiaanse meringue
  • 70 g 35% slagroom, half-geklopt
  • 2 g gelatine
VOOR HET KOFFIESCHUIM
  • 80 g eidooiers
  • 220 g 35% room
  • 60 g suiker
  • 50 g ristretto koffie
  • 6 g maïzena
  • 40 g water
  • 8 g rum
Bereiding

Bereiding

Het hoorntje

Meng de gemalen koffie met de getempereerde chocolade en giet het mengsel in de hoorntjes; wacht een moment en keer ze vervolgens om, om de overtollige chocolade te verwijderen. 

3.Lavazza-Magazine-InspiringCooking-Cookitright-Conicioccolato-img3-sx
4.Lavazza-Magazine-InspiringCooking-Cookitright-Conicioccolato-img2-dx

Presentatie

Vul de hoorntjes met het klaargemaakte schuim en garneer het geheel met koffiebonen.

 

5.Lavazza-Magazine-InspiringCooking-Cookitright-Conicioccolato-img4-sx
7.Lavazza-Magazine-InspiringCooking-Cookitright-Conicioccolato-thumb

Enkele suggesties voor het avondeten: laat u inspireren door deze recepten!

MAGAZINE 2H
Koffiechocoladehoorntjes

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 1H
Zeevruchtensalade op een crème van buffelmozzarella

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 15m
Pompoen en robiola-risotto met worstspiesjes in koffie

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 3H
Koffietaartje

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 10d
Koffielikeur

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 1H 1m
Donut

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 4H 20m
Witte chocolademousse

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 30m
Koffieparfait

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 7H 15m
Beierse koffiecake

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 5m
After dinner ijskoffie

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR