Koffiechocoladehoorntjes

MOEILIJKHEID
2H

Ingrediënten
VOOR HET HOORNTJE
  • 200 g getempereerde chocolade
  • 10 g koffiepoeder
VOOR HET CITROENSCHUIM
  • 7 g suiker
  • 2 g citroenschil
  • 20 g citroensap
  • 50 g Italiaanse meringue
  • 70 g 35% slagroom, half-geklopt
  • 2 g gelatine
Bereiding

Ingrediënten
VOOR HET SINAASAPPELSCHUIM
  • 7 g suiker
  • 2 g sinaasappelschil
  • 20 g jus d'orange
  • 50 g Italiaanse meringue
  • 70 g 35% slagroom, half-geklopt
  • 2 g gelatine
VOOR HET KOFFIESCHUIM
  • 80 g eidooiers
  • 220 g 35% room
  • 60 g suiker
  • 50 g ristretto koffie
  • 6 g maïzena
  • 40 g water
  • 8 g rum
Bereiding

Bereiding

Het hoorntje

Meng de gemalen koffie met de getempereerde chocolade en giet het mengsel in de hoorntjes; wacht een moment en keer ze vervolgens om, om de overtollige chocolade te verwijderen. 

3.Lavazza-Magazine-InspiringCooking-Cookitright-Conicioccolato-img3-sx
4.Lavazza-Magazine-InspiringCooking-Cookitright-Conicioccolato-img2-dx

Presentatie

Vul de hoorntjes met het klaargemaakte schuim en garneer het geheel met koffiebonen.

 

5.Lavazza-Magazine-InspiringCooking-Cookitright-Conicioccolato-img4-sx
7.Lavazza-Magazine-InspiringCooking-Cookitright-Conicioccolato-thumb

Enkele suggesties voor het avondeten: laat u inspireren door deze recepten!

MAGAZINE 2H
Koffiechocoladehoorntjes

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 20m
Ossenhaas op smaak gebracht met koffie

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 1H
Koffie- en fontinakaasrisotto met koffie en kaneelvijgen

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 1H
Zeevruchtensalade op een crème van buffelmozzarella

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 1H 20m
Pruimencake met gerst

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 15m
Gebraden varkensfilet met knapperig spek en koffie-avocadocrème

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 40m
Koffiecheesecake met honinggelei

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE
Cook It Right

Cook it right

ONTDEK MEER
MAGAZINE 15m
Koffie Granita met ricottacrème

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 15m
Panettone met koffiesabayon

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR