NIEUW

¡Tierra! Perù - Ande

Een delicate koffie, 100% Arabica koffie afkomstig uit duurzame landbouw, geboren op de hellingen van het Andesgebergte in Peru. De bijzondere smaak komt van het land dat rijk is aan gemengde gewassen van koffie en fruit die zorgen voor de lichte bloementonen in deze Single Origin. Peru in bloei.

  • A MODO MIO
  • ESPRESSO
INTENSITEIT 7
  • 12
Een delicate, rijk geurende koffie, meer herkenbaar als deze in zijn pure vorm wordt geproefd
    bollo-single-origin
  • 100% Arabica

    BLEND

  • Peru

    BRON

  • Gattinara, Italië

    VERWERKING

lavazza-caffè-emotional-cucchiaino-m
PROFIEL EN BRANDING
Fruitig met bloemrijke tonen
KIJKEN
Gouden crème en een warme kleur

AROMA
Bloementonen

SMAAK
Delicaat en heerlijk geurend

Aromatische tonen
Bloemen
Fruit
Intensiteit 7 Medium
Branding Medium
Technische informatie
Geproduceerd voor
Luigi Lavazza S.p.A.-Via Bologna 32-10152 Torino-Italië.
Beschrijving
Enkelvoudige dosering capsules van gemalen koffie
Intensiteit
7
Netto hoeveelheid
90 g
Verpakkingsafmeting
Verpakking van 12 koffiecapsules
consumo_A_Modo_Mio_bio_m
BEREIDING

De Lavazza belevenis in een koffiecapsule.

ONTDEK HET A MODO MIO-SYSTEEM
esploso_tierra-peru--8720-- esploso-capsula-center lavazza-esploso-capsula-bottom
Peruviaanse Andes

Een 100% Arabica koffie uit de hooglanden van Peru op de hellingen van het Andesgebergte, rijk aan fruitgewassen die zorgen voor de lichte bloemrijke tonen.

Alleen van duurzame landbouw

¡Tierra! Peru is exclusief afkomstig van
boerderijen gecertificeerd door de Rainforest Alliance.

Lavazza ¡Tierra!

Verfijnde blends die de natuur en lokale culturen respecteren. Een perfecte balans tussen genieten en duurzaamheid; een eersteklas koffie met een unieke smaak.

ONTDEK HET ASSORTIMENT

Enkele suggesties voor het avondeten: laat u inspireren door deze recepten!

MAGAZINE 2H
Koffiechocoladehoorntjes

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 20m
Ossenhaas op smaak gebracht met koffie

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 1H
Koffie- en fontinakaasrisotto met koffie en kaneelvijgen

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 1H
Zeevruchtensalade op een crème van buffelmozzarella

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 1H 20m
Pruimencake met gerst

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 15m
Gebraden varkensfilet met knapperig spek en koffie-avocadocrème

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 40m
Koffiecheesecake met honinggelei

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE
Cook It Right

Cook it right

ONTDEK MEER
MAGAZINE 15m
Koffie Granita met ricottacrème

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 15m
Panettone met koffiesabayon

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR