Intenso

Van Midden- en Zuid-Amerikaanse Arabica en Aziatische en Afrikaanse Robusta komt de oosterse geur van een volle espresso met een uitgesproken smaak, kruidige noten en een langdurige nasmaak. Overtuigende intensiteit.

  • A MODO MIO
  • ESPRESSO
INTENSITEIT 13
  • 16
Blend met langdurige nasmaak en kruidige aroma's, ook geschikt voor bereidingen met melk.
  • Arabica en Robusta

    SAMENSTELLING

  • Zuidoost-Azië, Brazilië, India

    OORSPRONG

  • Gattinara, Italië

    VERWERKING

lavazza-caffè-emotional-cucchiaino-m
PROFIEL EN BRANDING
Intens, vol, harmonieus
BEKIJKEN
Lichte crème en gouden kleur

AROMA
Intense noten van cacao en specerijen

SMAAK
Langdurige kruidige smaak

Aromatische tonen
Cacao
Specerijen
Intensiteit 13 Zeer intens
Branding Medium
Technische informatie
Geproduceerd voor
Luigi Lavazza S.p.A.-Via Bologna 32-10152 Torino-Italië.
Beschrijving
Enkelvoudige dosering capsules van gemalen koffie
Intensiteit
13
Netto hoeveelheid
120 g
Verpakkingsafmeting
Verpakking van 16 koffiecapsules
caffe-capsule-ambientate-cluster-m-542
BEREIDING

De Lavazza belevenis in een koffiecapsule.

ONTDEK HET A MODO MIO-SYSTEEM
caffe-capsule-intenso-esploso-top-523 esploso-capsula-center lavazza-esploso-capsula-bottom

Enkele suggesties voor het avondeten: laat u inspireren door deze recepten!

MAGAZINE 2H
Koffiechocoladehoorntjes

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 20m
Ossenhaas op smaak gebracht met koffie

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 1H
Zeevruchtensalade op een crème van buffelmozzarella

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 15m
Pompoen en robiola-risotto met worstspiesjes in koffie

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 3H
Koffietaartje

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 10d
Koffielikeur

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 1H 1m
Donut

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 4H 20m
Witte chocolademousse

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 30m
Koffieparfait

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 7H 15m
Beierse koffiecake

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR