Divino

Een blend van premium Robusta en Arabica, voor een fluwelen espresso met noten van chocolade en likeur, vergezeld van een vleugje gedroogd fruit.

  • A MODO MIO
  • SELEZIONI ESPRESSO
INTENSITEIT 11
  • 12
Een kostbare espresso, geschikt voor bereidingen met melk.
  • Arabica en Robusta

    SAMENSTELLING

  • Zuid-Amerika, India, Ethiopië

    OORSPRONG

  • Gattinara, Italië

    VERWERKING

lavazza-caffè-emotional-unchicco-m
PROFIEL EN BRANDING
Fluweelzacht, met een verfijnde en chocoladeachtige smaak
KIJKEN
Amber crème en donkere kleur

AROMA
Noten van cacao en exotische vruchten

SMAAK
Geraffineerd en langdurige smaak

Aromatische tonen
Cacao
Exotische vruchten
Intensiteit 11 Zeer intens
Branding Donker
Technische informatie
Geproduceerd voor
Luigi Lavazza S.p.A.-Via Bologna 32-10152 Torino-Italië.
Beschrijving
Enkelvoudige dosering capsules van gemalen koffie
Intensiteit
11
Netto hoeveelheid
120 g
Verpakkingsafmeting
Verpakking van 16 koffiecapsules
caffe-capsule-ambientate-cluster-m-547
BEREIDING

De Lavazza belevenis in een koffiecapsule.

ONTDEK HET A MODO MIO-SYSTEEM
lavazza-caffè-esploso-capsula-divino esploso-capsula-center lavazza-esploso-capsula-bottom

Enkele suggesties voor het avondeten: laat u inspireren door deze recepten!

MAGAZINE 2H
Koffiechocoladehoorntjes

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 20m
Ossenhaas op smaak gebracht met koffie

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 1H
Zeevruchtensalade op een crème van buffelmozzarella

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 15m
Pompoen en robiola-risotto met worstspiesjes in koffie

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 3H
Koffietaartje

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 10d
Koffielikeur

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 1H 1m
Donut

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 4H 20m
Witte chocolademousse

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 30m
Koffieparfait

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 7H 15m
Beierse koffiecake

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR