Crema e Gusto

Uit de samenkomst Braziliaanse Arabica en Afrikaanse en Aziatische Robusta ontstaat een volle aromatische espresso, versterkt met zoete chocoladeachtige noten, licht gekruid. Absoluut verrukkelijk.

  • A MODO MIO
  • ESPRESSO
INTENSITEIT 12
  • 16
Aanhoudende en gebalanceerde smaak, intense noten van donkere chocolade.
  • Arabica en Robusta

    SAMENSTELLING

  • Brazilië, Afrika, Zuidoost-Azië

    OORSPRONG

  • Gattinara, Italië

    VERWERKING

caffe-capsule-crema-e-gusto-materia-prima-m-084.jpg
PROFIEL EN BRANDING
Harmonieus en romig
BEKIJKEN
Gouden crème en een warme kleur

AROMA
Intense noten van chocolade

SMAAK
Blijvend en evenwichtig

Aromatische tonen
Chocolade
Intensiteit 12 Zeer intens
Branding Medium
Technische informatie
Geproduceerd voor
Luigi Lavazza S.p.A.-Via Bologna 32-10152 Torino-Italië.
Beschrijving
Enkelvoudige dosering capsules van gemalen koffie
Intensiteit
12
Netto hoeveelheid
120 g
Verpakkingsafmeting
Verpakking van 16 koffiecapsules
caffe-capsule-ambientate-cluster-m-547
BEREIDING

De Lavazza belevenis in een koffiecapsule.

ONTDEK HET A MODO MIO-SYSTEEM
caffe-capsule-crema-e-gusto-esploso-top-522 esploso-capsula-center lavazza-esploso-capsula-bottom

Enkele suggesties voor het avondeten: laat u inspireren door deze recepten!

MAGAZINE 2H
Koffiechocoladehoorntjes

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 20m
Ossenhaas op smaak gebracht met koffie

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 1H
Zeevruchtensalade op een crème van buffelmozzarella

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 15m
Pompoen en robiola-risotto met worstspiesjes in koffie

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 3H
Koffietaartje

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 10d
Koffielikeur

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 1H 1m
Donut

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 4H 20m
Witte chocolademousse

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 30m
Koffieparfait

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 7H 15m
Beierse koffiecake

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR