Dek Classico 250 g

Een verfijnde en aromatische mix van geselecteerde Arabica- en Robusta-koffiebonen gekenmerkt door zijn zoete aroma van amandelen en melkchocolade met een vleugje gedroogd fruit.

  • GEMALEN KOFFIE
  • MOKA
INTENSITEIT 3
Cafeïnevrij en met een zoete, bloemige afdronk, ideaal voor mokka- en espressomachines.
  • Arabica en Robusta

    SAMENSTELLING

  • Voornamelijk Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië

    OORSPRONG

  • Pozzilli, Italië

    VERWERKING

caffe-capsule-passionale-emotional-m-049.jpg
PROFIEL EN BRANDING
Zoet en harmonieus
UITERLIJK
Gouden crema en een warme kleur

AROMA
Tonen van gedroogd fruit

SMAAK
Mild en harmonieus

Aromatische tonen
Gedroogd fruit
Intensiteit 3 Licht
Gebrand Medium
Technische informatie
Geproduceerd voor
Luigi Lavazza S.p.A.-Via Bologna 32-10152 Torino - Italië
Beschrijving
Een blend van cafeïnevrije, gemalen koffie
Intensiteit
3
Verpakkingsafmeting
250 g
caffe-macinato-ambientate-cluster-m-575
BEREIDING

Dek Classico
voor de mokka-koffiemachine, filterkoffiemachine en Franse pers.

Geniet van uw koffie zoals u deze het liefst heeft: als een aromatische ristretto in de mokka-koffiemachine of als een intensieve lungo in een filterkoffiemachine of Franse pers.
IN DETAIL

Het proces voor cafeïnevrij maken

De cafeïne wordt tijdens het proces voor cafeïnevrij maken uit de vooraf gebrande bonen verwijderd: Lavazza gebruikt dit proces op haar productie-installaties in Pozzilli, die uitsluitend zijn bedoeld voor het cafeïnevrij maken van groene koffie. Het Lavazza-proces is uniek omdat er geen oplosmiddelen worden gebruikt, maar in plaats daarvan gebruikmaakt van kooldioxide, zodat de sensorische kwaliteiten van de koffie behouden blijven en de aroma’s worden geoptimaliseerd.

Enkele suggesties voor het avondeten: laat u inspireren door deze recepten!

MAGAZINE 2H
Koffiechocoladehoorntjes

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 20m
Ossenhaas op smaak gebracht met koffie

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 1H
Koffie- en fontinakaasrisotto met koffie en kaneelvijgen

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 1H
Zeevruchtensalade op een crème van buffelmozzarella

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 1H 20m
Pruimencake met gerst

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 15m
Gebraden varkensfilet met knapperig spek en koffie-avocadocrème

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 40m
Koffiecheesecake met honinggelei

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE
Cook It Right

Cook it right

ONTDEK MEER
MAGAZINE 15m
Koffie Granita met ricottacrème

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 15m
Panettone met koffiesabayon

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR