NIEUW

Espresso Classico

Espresso Classico, puur meesterschap. Het kost tijd om een klassieker te worden. Duik in deze graantonen, in balans met een beetje zuurgraad. Geïnspireerd door Italiaanse bruisende steden, is deze blend de pure vorm van meesterschap.

  • COMPATIBELE CAPSULES
INTENSITEIT 9
  • 10
  • 30
Zoet en evenwichtig, lichte zuren met hoofdtonen van granen en nasmaak van biscuit
  • 100% Arabica

    SAMENSTELLING

  • Centraal/Zuid-Amerika

    OORSPRONG

estrazioni_classico-espresso-banner

 

 

De nieuwe Lavazza capsules:

 

 

<p>Gecreëerd door de maestro’s van Espresso </p>

Gecreëerd door de maestro’s van Espresso

<p>Onze nieuwe capsules zonder CO2-impact&nbsp;&nbsp;</p>

Onze nieuwe capsules zonder CO2-impact  

<p>Aluminium capsules om alle aroma's van koffie te beschermen</p>

Aluminium capsules om alle aroma's van koffie te beschermen

ncc-aluminium-icons-ideal-for-espresso-dek-m
PROFIEL EN BRANDING
Aromatische tonen
Granen
Biscuit
Intensiteit 9/13
Branding Medium-donker / langzame drumroasting
Technische informatie
Beschrijving
Capsules met gemalen koffie
Intensiteit
9
Netto hoeveelheid
58 g
Verpakkingsafmeting
Verpakking van 10 koffiecapsules

Italiaanse perfectie in CO₂-neutrale capsules​

ONTDEK MEER

Enkele suggesties voor het avondeten: laat u inspireren door deze recepten!

MAGAZINE 2H
Koffiechocoladehoorntjes

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 1H
Koffie- en fontinakaasrisotto met koffie en kaneelvijgen

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 20m
Ossenhaas op smaak gebracht met koffie

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 1H
Zeevruchtensalade op een crème van buffelmozzarella

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 15m
Gebraden varkensfilet met knapperig spek en koffie-avocadocrème

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 40m
Koffiecheesecake met honinggelei

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 15m
Koffie Granita met ricottacrème

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 15m
Panettone met koffiesabayon

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 15m
Pompoen en robiola-risotto met worstspiesjes in koffie

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 3H
Koffietaartje

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR