Panettone met koffiesabayon

MOEILIJKHEID
15m

Ingrediënten
  • 200 ml koffie (espresso of mokka)
  • 30 ml Borghetti koffielikeur
  • 6 dooiers
  • 120 g bruine suiker
  • 6 sneetjes panettone
  • 250 g melkroomijs
  • bessen/frambozen
Bereiding

Bereidingswijze

Scheid de dooiers en plaats deze in een steelpan met de suiker. Voeg de koffie en likeur toe. Gebruik een garde en klop de sabayon au bain-marie totdat het mengsel zacht lijkt en het volume is verdubbeld.

Snijd vervolgens de plakjes panettone en grill deze lichtjes aan beide kanten.

Lavazza-Magazine-CookitRight-img-sx-01-panettone
Lavazza-Magazine-CookitRight-img-dx-01panettone

Presentatie

Maak een bedje van sabayon op een bord en leg er een bolletje ijs op. Leg de plakjes panettone ernaast, garneer met de bessen/frambozen en bestrooi met poedersuiker.

Lavazza-Magazine-CookitRight-img-sx-02-panettone
Lavazza-Magazine-CookitRight-img-dx-02-panettone

Enkele suggesties voor het avondeten: laat u inspireren door deze recepten!

MAGAZINE 1H
Koffie- en fontinakaasrisotto met koffie en kaneelvijgen

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 20m
Ossenhaas op smaak gebracht met koffie

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 2H
Koffiechocoladehoorntjes

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 1H
Zeevruchtensalade op een crème van buffelmozzarella

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 15m
Gebraden varkensfilet met knapperig spek en koffie-avocadocrème

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 40m
Koffiecheesecake met honinggelei

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 15m
Koffie Granita met ricottacrème

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 15m
Panettone met koffiesabayon

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 15m
Pompoen en robiola-risotto met worstspiesjes in koffie

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 3H
Koffietaartje

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR