Espresso Italiano Classico 250 g

Espresso Italiano Classico, een 100% Arabica blend uit Midden- en Zuid-Amerika met een typisch aromatische smaak van Italiaanse espresso.

  • GEMALEN KOFFIE
  • ROAST AND GROUND
INTENSITEIT 5
Een traditioneel Italiaans recept met een heerlijk koffiearoma.
  • 100% Arabica

    SAMENSTELLING

  • Voornamelijk Zuid-Amerika, Afrika

    OORSPRONG

  • Settimo Torinese, Italië

    VERWERKING

caffe-capsule-dek-cremoso-materia-prima-m-062.jpg
PROFIEL EN BRANDING
Aromatisch en geurig
UITERLIJK
Aromatisch

AROMA
Bloementonen

SMAAK
Aromatisch aroma

Aromatische tonen
Fruitig en bloemig
Intensiteit 5 Delicaat
Gebrand Medium
Technische informatie
Geproduceerd voor
Luigi Lavazza S.p.A.-Via Bologna 32-10152 Torino - Italië
Beschrijving
Gemalen Koffie
Intensiteit
5
Verpakkingsafmeting
250 g
lavazza-espresso-ambientate-M
BEREIDING

Espresso Italiano Classico: wordt bereid in een espressomachine.

Geniet van de aromatische blend door deze te bereiden in een espressomachine.

Enkele suggesties voor het avondeten: laat u inspireren door deze recepten!

MAGAZINE 1H
Koffie- en fontinakaasrisotto met koffie en kaneelvijgen

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 20m
Ossenhaas op smaak gebracht met koffie

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 2H
Koffiechocoladehoorntjes

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 1H
Zeevruchtensalade op een crème van buffelmozzarella

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 15m
Gebraden varkensfilet met knapperig spek en koffie-avocadocrème

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 40m
Koffiecheesecake met honinggelei

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 15m
Koffie Granita met ricottacrème

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 15m
Panettone met koffiesabayon

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 15m
Pompoen en robiola-risotto met worstspiesjes in koffie

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 3H
Koffietaartje

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR