NIEUW

¡Tierra! Bio Organic

Deze koffie is afkomstig van gecertificeerde boerderijen in verschillende tropische gebieden van de wereld, en is in alle opzichten goed voor u, omdat het afkomstig is van de biologische landbouw. Tierra Bio-Organic groeit op prachtige plateaus, beschermd door de schaduw van bomen.

  • KOFFIEBONEN
  • MOKA
INTENSITEIT 6
De perfecte combinatie van smaak, aroma en body.
  • 100% Arabica

    BLEND

  • Zuid-Amerika, Afrika, Azië

    OORSPRONG

  • Settimo Torinese, Italië

    VERWERKING

lavazza-beans-materia-M
PROFIEL EN BRANDING
Evenwichtig en aromatisch
KIJKEN
Gouden crema en een warme kleur

AROMA
Gebrand aroma

SMAAK
Aromatische smaak

Aromatische geuren
Gedroogd fruit
Bloemrijk
Intensiteit 6 Medium
Branding Medium
Technische informatie
Geproduceerd voor
Luigi Lavazza S.p.A.-Via Bologna 32-10152 Torino-Italië.
Beschrijving
Koffiebonen
Intensiteit
6
Netto hoeveelheid
500 g
lavazza-beans-ambientate-M
BEREIDING

¡Tierra! Bio Organic,
voor de mokapot, gefilterde koffie en Franse pers

U kunt genieten van koffie op uw favoriete manier: aromatisch en ristretto, bereid met de mokapot, of intens en lungo met behulp van de filter of de Franse pers.
Strikt biologisch

De biologische certificatie garandeert dat deze ¡Tierra! blend duurzaam is verbouwd en geproduceerd, volgens strikte regels die gericht zijn op het respecteren van het milieu en het dierenwelzijn.

UTZ-gecertificeerd

UTZ betekent 'goed' in Quiché, een Maya taal. Deze certificatie garandeert dat onze koffieproductieprocessen voldoen aan hoge sociale en milieutechnische kwaliteitsnormen.

Coffee Hacks:
de unieke methoden en speciale trucs van de kenners.

 

ONTDEK MEER

Enkele suggesties voor het avondeten: laat u inspireren door deze recepten!

MAGAZINE 1H
Koffie- en fontinakaasrisotto met koffie en kaneelvijgen

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 20m
Ossenhaas op smaak gebracht met koffie

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 2H
Koffiechocoladehoorntjes

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 1H
Zeevruchtensalade op een crème van buffelmozzarella

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 1H 20m
Pruimencake met gerst

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 15m
Gebraden varkensfilet met knapperig spek en koffie-avocadocrème

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 40m
Koffiecheesecake met honinggelei

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE
Cook It Right

Cook it right

ONTDEK MEER
MAGAZINE 15m
Koffie Granita met ricottacrème

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 15m
Panettone met koffiesabayon

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR