Perfetto espresso 1000 g

Lavazza’s ervaring in het selecteren van de beste koffiebonen uit Latijns-Amerika en een langdurig brandproces geven deze koffie de stevige smaak van traditionele Italiaanse espresso, met een dikke gouden crème. Perfect voor de echte espressoliefhebber die wil genieten van de ervaring van een authentiek Italiaans café.

  • KOFFIEBONEN
INTENSITEIT 7
Een sterke en verfijnde koffie, voor echte liefhebbers van het koffiedrinken.
  • 100% Arabica

    SAMENSTELLING

  • Latijns-Amerika

    OORSPRONG

  • Settimo Torinese, Italië

    VERWERKING

caffe-grani-qualita-rossa-materia-prima-m-399
PROFIEL EN BRANDING
Stevig en fluweelzacht
KIJKEN
Gouden crème en warme kleur

GEUR
Chocoladenoten

SMAAK
Zacht en rijk

Aromatische tonen
Chocolade
Intensiteit 7 Medium
Branding Medium
Technische informatie
Geproduceerd voor
Luigi Lavazza S.p.A.- Via Bologna 32 - 10152 Torino - Italië
Beschrijving
Koffiebonen
Netto hoeveelheid
1 kg
Verpakkingsafmeting
1 kg verpakking
caffe-espresso-ambientate-cluster-m-565
BEREIDING

Perfecte espresso:
ideaal voor de espresso
koffiemachine.

Wij raden u aan om deze blend te bereiden met de espresso koffiemachine, de professionele machine met een speciaal extractie-proces dat de espresso een unieke smaak en aroma geeft.

Enkele suggesties voor het avondeten: laat u inspireren door deze recepten!

MAGAZINE 2H
Koffiechocoladehoorntjes

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 20m
Ossenhaas op smaak gebracht met koffie

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 1H
Koffie- en fontinakaasrisotto met koffie en kaneelvijgen

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 1H
Zeevruchtensalade op een crème van buffelmozzarella

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 1H 20m
Pruimencake met gerst

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 15m
Gebraden varkensfilet met knapperig spek en koffie-avocadocrème

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 40m
Koffiecheesecake met honinggelei

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE
Cook It Right

Cook it right

ONTDEK MEER
MAGAZINE 15m
Koffie Granita met ricottacrème

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 15m
Panettone met koffiesabayon

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR