NIEUW

¡Tierra! Colombia 100% Arabica filterkoffie

Een filterkoffie met een fruitig aroma, een evenwichtige body en de uitgesproken zoetheid van gewassen Colombiaanse Arabica

  • PREMIUM BLEND
Een superieure blend, met een verfijnde smaak

Een filterkoffie met een fruitig aroma, evenwichtige body en de uitgesproken zoetheid van gewassen Colombiaanse Arabica. Tonen van grapefruit, rode vruchten, bergamot en vleugjes honing.

Vier goede redenen om voor ¡TIERRA! te kiezen!
Duurzaamheid
Lavazza ¡TIERRA! is het resultaat van de ethische toewijding van Lavazza aan duurzaamheid, in samenwerking met de Rainforest Alliance, een NGO die de rechten en het welzijn van de boerengemeenschappen bevordert, door boerderijen te certificeren die moeten voldoen aan strenge sociale en milieunormen.
Kwaliteit
Een keuze voor Lavazza ¡TIERRA! betekent dat u een product van de hoogste kwaliteit kunt garanderen dankzij de oorsprong van de blend, de bereiding, de zorgvuldige zoektocht naar de beste koffiebonen en de perfect uitgebalanceerde branding van de boon van buiten naar binnen.
Verscheidenheid
De Lavazza ¡TIERRA!-blends zijn verkrijgbaar in espresso en filtermaling, zodat alle smaken op elk moment van de dag tevreden kunnen worden gesteld, in verschillende maten, voor de echte koffiekenners.
Multi-etniciteit
Het Lavazza ¡Tierra!-project heeft samengewerkt met verschillende kleine productiegemeenschappen in Ethiopië, Vietnam, Brazilië, India, Peru, Honduras en Colombia.
Een combinatie van diverse soorten Arabica uit verschillende regio's van Colombia
  • 100% Arabica

    SAMENSTELLING

  • Colombia

    OORSPRONG

  • Settimo Torinese, Italië

    VERWERKING

tierra-intenso-filtro-banner-M
PROFIEL EN BRANDING
Lucht-convectietechnologie
Aromatische tonen
Rode vruchten
Bergamot
Honing
Branding Delicaat
Colombia

¡Tierra! Colombia bevat koffie uit de Meta-regio, waar de koffieteelt gedurende lange tijd onderbroken is geweest vanwege het gewapende conflict. Lavazza heeft meer dan 100 boerengezinnen geholpen bij het herstel van de plantages en het creëren van duurzame arbeidsomstandigheden.

30% is afkomstig uit duurzame landbouw

¡Tierra! bevat 30% Colombiaanse koffie van boerderijen die zijn gecertificeerd door de Rainforest Alliance.