¡Tierra! Brasile Intenso Filtro

Zoet en fris met delicate tonen van bloemen en rijp fruit.

  • PREMIUM BLEND
Fluweelzacht en perfect gebalanceerd
Het fijne aroma van de halfgewassen koffie van de Braziliaanse hooglanden wordt gecombineerd met een selectie uitstekende koffiebonen uit het Lambarì-gebied, voor een perfecte balans in uw kopje. Intens aromatisch boeket, soepele en fluweelzachte body, tonen van graan en honing en een laatste vleugje chocolade, wat doet denken aan typische Braziliaanse koffie. Zowel de blend als de branding zijn speciaal ontworpen voor filterextractie.
Vier goede redenen om voor ¡TIERRA! te kiezen!
Duurzaamheid
Lavazza ¡TIERRA! is het resultaat van de ethische toewijding van Lavazza aan duurzaamheid, in samenwerking met de Rainforest Alliance, een NGO die de rechten en het welzijn van de boerengemeenschappen bevordert, door boerderijen te certificeren die moeten voldoen aan strenge sociale en milieunormen.
Kwaliteit
Een keuze voor Lavazza ¡TIERRA! betekent dat u een product van de hoogste kwaliteit kunt garanderen dankzij de oorsprong van de blend, de bereiding, de zorgvuldige zoektocht naar de beste koffiebonen en de perfect uitgebalanceerde branding van de boon van buiten naar binnen.
Verscheidenheid
De Lavazza ¡TIERRA!-blends zijn verkrijgbaar in espresso en filtermaling, zodat alle smaken op elk moment van de dag tevreden kunnen worden gesteld, in verschillende maten, voor de echte koffiekenners.
Multi-etniciteit
Het Lavazza ¡Tierra!-project heeft samengewerkt met verschillende kleine productiegemeenschappen in Ethiopië, Vietnam, Brazilië, India, Peru, Honduras en Colombia.
Van de hooglanden van Brazilië naar Lambarì
  • 100% Arabica

    SAMENSTELLING

  • Settimo Torinese, Italië

    VERWERKING

PROFIEL EN BRANDING
Gebrand voor filterextractie
Aromatische tonen
Gedroogd fruit
Honing
Chocolade
Branding Delicaat
Brazilië

De koffie groeit in de hogere hooglanden van het gebied (900 - 1300 m) waar de winters droog en koud zijn. Het wordt in de zon gedroogd op de karakteristieke lokale "patio's".

80% uit duurzame landbouw

¡Tierra! Brasile Filtro is een kopje koffie van 80% Rainforest Alliance gecertificeerde boerderijen.