!Tierra! Brasile Espresso

Intens met vleugjes chocolade en gedroogd fruit.

  • PREMIUM BLEND
Een superieure blend,
met een verfijnde smaak
Een superieure blend van Braziliaanse Arabica en "Conillon" - een verscheidenheid van gewassen Robusta - die een espresso met een intens profiel en een verfijnde smaak creëert. De blend wordt gekenmerkt door zachte vleugjes die het gehemelte omhullen met een perfecte balans van zoetheid, cacao en hazelnoten. Zacht gebrande koffie, op basis van de oude "drum"-methode, garandeert een perfecte espresso.
Vier goede redenen om voor ¡TIERRA! te kiezen!
Duurzaamheid
Lavazza ¡TIERRA! is het resultaat van de ethische toewijding van Lavazza aan duurzaamheid, in samenwerking met de Rainforest Alliance, een NGO die de rechten en het welzijn van de boerengemeenschappen bevordert, door boerderijen te certificeren die moeten voldoen aan strenge sociale en milieunormen.
Kwaliteit
Een keuze voor Lavazza ¡TIERRA! betekent dat u een product van de hoogste kwaliteit kunt garanderen dankzij de oorsprong van de blend, de bereiding, de zorgvuldige zoektocht naar de beste koffiebonen en de perfect uitgebalanceerde branding van de boon van buiten naar binnen.
Verscheidenheid
De Lavazza ¡TIERRA!-blends zijn verkrijgbaar in espresso en filtermaling, zodat alle smaken op elk moment van de dag tevreden kunnen worden gesteld, in verschillende maten, voor de echte koffiekenners.
Multi-etniciteit
Het Lavazza ¡Tierra!-project heeft samengewerkt met verschillende kleine productiegemeenschappen in Ethiopië, Vietnam, Brazilië, India, Peru, Honduras en Colombia.
Uit de samenkomst van Braziliaanse Arabica en Conillon.
  • Arabica en Robusta

    SAMENSTELLING

  • Settimo Torinese, Italië

    VERWERKING

tierra-brasile-100-banner-m
PROFIEL EN BRANDING
Delicaat gebrand, medium van kleur
Aromatische tonen
Donkere chocolade
Gedroogd fruit
Branding Delicaat
Brazilië

De Conillon wordt geproduceerd op een heuvel ten zuiden van Espirito Santo, op een hoogte van 200 - 600 meter, gekenmerkt door een warm en vochtig klimaat. De bonen worden gedroogd door indirecte verhitting.

30% uit duurzame landbouw

¡Tierra! Brasile is een kopje koffie van 30% Rainforest Alliance gecertificeerde boerderijen.