!Tierra! Brasile 100% Arabica Espresso

Zoet en fluweelzacht met vleugjes karamel en hazelnoot.

  • PREMIUM BLEND
Het is de ontmoeting van twee speciaal geselecteerde koffies
Een superieure blend die voortkomt uit de samenkomst van twee speciaal geselecteerde koffies. Deze zachte, natuurlijke Arabica met een lichte body is afkomstig uit de plantages van Lambarì en Cereja Passita. Het wordt geoogst wanneer het licht overrijp is, zodat elk kopje wordt verrijkt met aroma's van honing, verse koekjes en melkchocolade. De combinatie van deze twee variëteiten creëert een fluweelzachte, zoete espresso, met een intense body en een vleugje karamel en hazelnoten. Deze techniek voor het branden van koffie is zeer oud en wordt gedaan in een "drum".
Vier goede redenen om voor ¡TIERRA! te kiezen!
Duurzaamheid
Lavazza ¡TIERRA! is het resultaat van de ethische toewijding van Lavazza aan duurzaamheid, in samenwerking met de Rainforest Alliance, een NGO die de rechten en het welzijn van de boerengemeenschappen bevordert, door boerderijen te certificeren die moeten voldoen aan strenge sociale en milieunormen.
Kwaliteit
Een keuze voor Lavazza ¡TIERRA! betekent dat u een product van de hoogste kwaliteit kunt garanderen dankzij de oorsprong van de blend, de bereiding, de zorgvuldige zoektocht naar de beste koffiebonen en de perfect uitgebalanceerde branding van de boon van buiten naar binnen.
Verscheidenheid
De Lavazza ¡TIERRA!-blends zijn verkrijgbaar in espresso en filtermaling, zodat alle smaken op elk moment van de dag tevreden kunnen worden gesteld, in verschillende maten, voor de echte koffiekenners.
Multi-etniciteit
Het Lavazza ¡Tierra!-project heeft samengewerkt met verschillende kleine productiegemeenschappen in Ethiopië, Vietnam, Brazilië, India, Peru, Honduras en Colombia.
Een superieure blend, uit de samenkomst van Lambarì en Cereja Passita
  • 100% Arabica

    SAMENSTELLING

  • Settimo Torinese, Italië

    VERWERKING

tierra-brasile-100-banner-m
PROFIEL EN BRANDING
Delicaat gebrand, medium van kleur
Aromatische tonen
Gedroogd fruit
Karamel
Branding Delicaat
Brazilië

De koffie groeit in de hogere hooglanden van het gebied (900 - 1300 m) waar de winters droog en koud zijn. Het wordt in de zon gedroogd op de karakteristieke lokale "patio's".

80% uit duurzame landbouw

¡Tierra! Brasile is een kopje koffie van 80% Rainforest Alliance gecertificeerde boerderijen.