Identità golose 2017

Identità Golose US 2017 

Het internationale congres Identità Golose vond plaats in de Verenigde Staten met verschillende heerlijke evenementen in Chicago, New York en Boston. Al negen jaar brengt Identità Golose de fascinatie voor de Italiaanse keuken naar de Verenigde Staten en wordt het toevertrouwd aan de capabele handen van chef-koks zoals Massimo Bottura, Davide Oldani en Roberto Cerea, die de oceaan zijn overgestoken om hun culinaire flair de vrije loop te laten.

Een zuivere, nobele, oorspronkelijke koffie 

Van Italië tot New York, er is maar één product dat u meestal in uw kopje espresso terugvindt: Lavazza. In de Big Apple bijvoorbeeld is het een van de eerste dingen u zeker moet doen zodra u de drempel van 200 Fifth Avenue over komt, het adres van een van de meest bezochte branches van Eataly ter wereld. Voor velen is dit het eerste ritueel van de dag. De bardienst werd gedaan door Bottura, Oldani en Cerea zelf, die wilden experimenteren met de culinaire veelzijdigheid van een nobele, zuivere en oorspronkelijke koffie zoals Kafa-espresso, waarvan de naam voortkomt uit de Ethiopische regio waar deze Arabica-variant vandaan komt, een woordspeling van de etymologische herkomst van het woord ‘koffie’.