In 2000, op 41-jarige leeftijd, ging hij als chef-kok naar Australië en vond hij in dit land zijn spirituele thuis. Na zijn tijd in Sydney werkte Jock als consultant, voordat hij verhuisde naar Adelaide als de chef-kok van het Penfolds Magill Estate-restaurant. Daar is de chef-kok tot op de dag van vandaag gebleven, als de eigenaar van de restaurants Orana en Blackwood: zijn gerechten zijn een ode aan de voedselgeschiedenis van Australië en zijn geïnspireerd op de gewoonten van de Aboriginals.
In 2017 werd Orana door Gourmet Traveller uitgeroepen tot restaurant van het jaar, dat er het volgende over zei: “Orana van Jock Zonfrillo is bezig met het creëren van een nieuwe Australische keuken, waarbij lokale ingrediënten worden gecombineerd en gerechten met vertrouwen en originaliteit worden geïntroduceerd.”
Jock presenteert ook de televisieprogramma’s 'Nomad Chef' en 'Chef Exchange', hoewel zijn grootste passie de Orana Foundation is, een non-profitorganisatie die is geïnspireerd door de oorspronkelijke inwoners van Australië, hun nauwe band met het land en hun verfijnde bewustzijn van traditionele gastronomische cultuur.
Hij is sinds 2018 een Lavazza-merkambassadeur, het jaar waarin hij ook de Basque Culinary World Prize won; een prijs voor chef-koks die erin zijn geslaagd om via hun kookkunsten verandering teweeg te brengen in een maatschappij.