Maurilio Garola

U kunt onze koffie in deze restaurants vinden:

La Ciau del Tornavento (Treiso). 

Maurilio Garola werd geboren in 1958 in Avigliana, in de buurt van Turijn, en bracht tien jaar door in verschillende keukens voordat hij zijn eigen restaurant bij de Italiaans-Franse grens opende.

In 1989 opende hij, met zijn zakenpartner Nadia Benech, het restaurant La Ciau, dat gespecialiseerd is in de keuken van de regio Piemonte. Geïnspireerd door de kwaliteit van de wijnen en truffels verhuisden ze in 1997 naar Treiso, in het hart van het Langhe-gebied. Het restaurant werd La Ciau del Tornavento genoemd en kreeg drie Michelinvorken en een ster in 2009. De grote trots van Maurilio is de wijn: zijn kelder, op de rand van de heuvel zelf, bevat meer dan 60.000 flessen met ongeveer 1.800 labels uit de hele wereld. De kwaliteit van de wijnen bezorgt het restaurant twee glazen van de Wine Spectator Award of Excellence.
Sinds 2011 is Maurilio Garola ook Lavazza-merkambassadeur.

La Ciau del Tornavento

De keuken van Michelinster-chef Maurilio Garola, in samenwerking met Marco Lombardo, biedt gasten verschillende klassieke gerechten uit Piemonte, waarvan sommigen zijn 'geleend' van de Alpen, en een gezonde dosis zeevruchten. Deze smaken worden perfect gecombineerd en gebalanceerd met als algemene aspecten de producten van topkwaliteit en, boven alles, een speciale focus op huisgemaakt.

 

Piazza Baracco, 7

12050 Treiso, Cuneo

De andere chef-koks

Davide Oldani
BEKIJK DE BIOGRAFIE

Alfredo Russo
BEKIJK DE BIOGRAFIE

Moreno Cedroni
BEKIJK DE BIOGRAFIE

Massimo Bottura
BEKIJK DE BIOGRAFIE

Filippo La Mantia
BEKIJK DE BIOGRAFIE

Ferran Adrià
BEKIJK DE BIOGRAFIE

Carlo Cracco
BEKIJK DE BIOGRAFIE