Kevin Fehling

U kunt onze koffie in deze restaurants vinden:

The Table (Hamburg). 

Kevin Fehling, geboren in Delmenhorst, ondernam zijn eerste stappen in Bremen, waar zijn carrière in het Parkhotel en het restaurant L’Echalote begon.
Op 22-jarige leeftijd besloot Kevin in 1999 om zijn instinct te volgen en bracht hij twee jaar aan boord van het cruiseschip Europa door. 

Kevin_Fehling_IMG_01
Kevin_Fehling_IMG_02

Als de verrassend jonge chef-kok van het Venezia Restaurant gaf hij een nieuwe draai aan gerechten uit verschillende culturen, waarbij hij leerde dat verbetering altijd voortkomt uit verbeelding. Na een korte periode in Hamburg ging hij in 2003 in de leer bij Harald Wohlfahrt in het restaurant Schwarzwaldstube in Baiersbronn, waar hij een stijl perfectioneerde die hij definieert als 'verfijnde avant-garde'. Van 2005 tot 2015 was hij de chef-kok van het restaurant La Belle Epoque in Lübeck, dat drie sterren kreeg in de Michelingids van 2013, waardoor dit het meest Noordelijke restaurant met drie sterren was.    

In maart 2015 verliet Fehling La Belle Epoque omdat hij een onafhankelijke chef-kok wilde worden en opende hij vijf maanden later The Table in de HafenCity van Hamburg. Al snel kreeg het restaurant drie sterren toegekend.
Kevin Fehling is een Lavazza-merkambassadeur sinds 2017.

 

The Table 

Het restaurant 'The Table' van de Michelinsterrenchef-kok Kevin Fehling bevindt zich in het modieuze HafenCity-gebied van Hamburg: het valt op vanwege de moderniteit en exclusiviteit, zowel in ontwerp als het culinaire aanbod.

 

Shanghaiallee 15
20457 Hamburg
Duitsland

Email: info@the-table-hamburg.de

De andere chef-koks

Harald Wohlfahrt
BEKIJK DE BIOGRAFIE

Ernst Knam
BEKIJK DE BIOGRAFIE

Carlo Cracco
BEKIJK DE BIOGRAFIE

Massimo Bottura
BEKIJK DE BIOGRAFIE

Ferran Adrià
BEKIJK DE BIOGRAFIE