Jason Atherton

U kunt onze koffie in deze restaurants vinden:

Pollen Street Social (London).

Jason Atherton en zijn vrouw Irha hebben hun vlaggenschiprestaurant in Londen, Pollen Street Social, in april 2011 geopend. Dit restaurant kreeg binnen 6 maanden na de opening een Michelinster. Sindsdien hebben ze The Social Company geopend, dat is uitgegroeid tot een wereldwijde restaurantgroep, met meerdere prijzen en bekroningen voor hun bijdrage aan de restaurantscene van het VK. 

The Social Company heeft nu meer dan 18 locaties wereldwijd, inclusief internationale locaties in Shanghai, de Filipijnen, Doha, St. Moritz en Dubai. Vier van deze restaurants hebben een Michelinster – de restaurants in Londen, Pollen Street Social, Social Eating House en City Social, en The Clocktower in New York City.

Jason is regelmatig te zien in kookshows op televisie in het VK en daarbuiten. Hij is regelmatig te gast bij Saturday Kitchen en Sunday Brunch.

 

In juni 2008 won Jason de extreem populaire derde serie van het Great British Menu op BBC2. In 2019 bracht Jason een nieuwe BBC Two-serie uit, The Chef’s Brigade

De andere chef-koks

Lorella Fanella
BEKIJK DE BIOGRAFIE

Pietro Leemann
BEKIJK DE BIOGRAFIE

Massimo Bottura
BEKIJK DE BIOGRAFIE

Maurilio Garola
BEKIJK DE BIOGRAFIE

De Cerea broers
BEKIJK DE BIOGRAFIE

Carlo Cracco
BEKIJK DE BIOGRAFIE

Ferran Adrià
BEKIJK DE BIOGRAFIE