Voor de suikersiroop
Voor het maken van de siroop, combineer de suiker en water in een steelpan, breng het aan de kook en kook gedurende 9 minuten.
Voor het maken van de siroop, combineer de suiker en water in een steelpan, breng het aan de kook en kook gedurende 9 minuten.
Laat de vanille en het koffiepoeder 7 dagen lang in de alcohol intrekken. Filter de vloeistof met een papieren handdoek of een filter dat eerder is natgemaakt en uitgeknepen, met behulp van een fijne of grove zeef. Bereid de espressokoffie. Combineer de suikersiroop (250 g) met de alcohol. Voeg de espresso toe, gevolgd door het water, om het alcoholgehalte te verlagen. Laat het afkoelen op kamertemperatuur. Doe het in een fles en zet het in de vriezer. Als het goed koud is, is de likeur klaar om te worden geserveerd!
Voor de suikersiroop
Voor het maken van de siroop, combineer de suiker en water in een steelpan, breng het aan de kook en kook gedurende 9 minuten.
Voor de likeur
Laat de vanille en het koffiepoeder 7 dagen lang in de alcohol intrekken.
Filter de vloeistof met een papieren handdoek of een filter dat eerder is natgemaakt en uitgeknepen, met behulp van een fijne of grove zeef.
Bereid de espressokoffie.
Combineer de suikersiroop (250 g) met de alcohol.
Voeg de espresso toe, gevolgd door het water, om het alcoholgehalte te verlagen.
Laat het afkoelen op kamertemperatuur.
Doe het in een fles en zet het in de vriezer.
Als het goed koud is, is de likeur klaar om te worden geserveerd!
De ideale koffie voor dit recept
Qualità Rossa
Volle smaak
Uit de eenheid van natuurlijke Braziliaanse Arabica en Robusta ontstaat de mythe die voortleeft in een rijke, evenwichtige en volle espresso. Rode Italiaanse passie.