Doe de mascarpone in een kom.
Voeg de poedersuiker, melk, room en vanille toe.
Gebruik een elektrische mixer en meng tot een zachte crème.
Giet het in een spuitzak en plaats deze in de koelkast.
Doe de mascarpone in een kom. Voeg de poedersuiker, melk, room en vanille toe. Gebruik een elektrische mixer en meng tot een zachte crème. Giet het mengsel in een spuitzak en plaats deze in de koelkast.
Leg een Meliga-koekje op de bodem van een cappuccinokopje. Voeg een volle theelepel mascarponecrème toe. Giet de hete koffie rondom de room. Lichtjes bestrooien met pure cacaopoeder. Wij raden u aan espressokoffie te gebruiken voor dit recept.
Doe de mascarpone in een kom.
Voeg de poedersuiker, melk, room en vanille toe.
Gebruik een elektrische mixer en meng tot een zachte crème.
Giet het in een spuitzak en plaats deze in de koelkast.
Leg een Meliga-koekje op de bodem van een cappuccinokopje.
Voeg een volle theelepel mascarponecrème toe.
Giet de hete koffie rondom de room.
Lichtjes bestrooien met pure cacaopoeder.
Wij raden u aan espressokoffie te gebruiken voor dit recept.
De ideale koffie voor dit recept
Qualità Rossa
Volle, evenwichtige en blijvende smaak
Natuurlijke Braziliaanse Arabica en Robusta worden gecombineerd om een complete, evenwichtige en volle espresso te creëren. Rode Italiaanse passie.