TERUG
Open Art

New York Guggenheim opent zijn deuren voor Visionairs

Gepubliceerd op 08 juli 17

Lavazza presenteert met trots: "Visionairs: Het creëren van een modern Guggenheim", een tentoonstelling toegewijd aan de belangrijkste kunstwerken van de 19e en de 20e eeuw, de  Solomon R. Guggenheim Foundation verzameling, ter gelegenheid van de tachtigste verjaardag van de oprichting van het museum in 1937.

 

 

De indrukwekkende tentoonstelling vertelt de geschiedenis van zes weldoeners, echte pioniers die hielpen bij het opzetten van de Guggenheim Foundation, waardoor hun persoonlijke verzamelingen te zien zijn in deze openbare instelling.

 

De meer dan 170 werken vertegenwoordigen bijna een eeuw aan kunstgeschiedenis: van Camille Pissarro tot Jackson Pollock, met onder meer Manet, Chagall, Picasso en vele anderen.

 

Een project dat de toewijding van Lavazza aan kunst en cultuur bevestigt, een eerbetoon aan buitengewone mensen die een bijdrage hebben geleverd om ons een beter begrip te geven van de wereld om ons heen.

 

Il Guggenheim di New York apre le porte a Visionaries
Il Guggenheim di New York apre le porte a Visionaries

 

Lavazza is een familiebedrijf dat is gebouwd op innovatie en experimenteren en is geïnspireerd door degenen wier vooruitziendheid nieuwe vormen van creatieve expressie in de afgelopen twee eeuwen, en daarvoor, hebben ondersteund. Het is een eer om met Visionairs dezelfde visie te delen in de zoektocht naar innovatie. De innovatie is altijd de kracht geweest van de Guggenheim Foundation en speelt een belangrijke rol in de geschiedenis van het bedrijf.

 

Een kans om de kunstenaars en de mannen achter de grote kunstwerken te ontdekken, die de betekenis, de vorm en de functie van de kunst voor altijd hebben veranderd.

 

Wij hebben andere artikelen gevonden die u wellicht interessant vindt...

MAGAZINE
Wie zit er achter TOILETPAPER: Maurizio Cattelan

Open Art

ONTDEK MEER
MAGAZINE
Lisa Hoke-kleuren Nuvola met haar kunst

Open Art

ONTDEK MEER
MAGAZINE
Art & Culture

Manifest

ONTDEK MEER
MAGAZINE
“Luce Filante” verlicht het Guggenheim-museum in Venetië

Open Art

ONTDEK MEER
MAGAZINE
New York Guggenheim opent zijn deuren voor Visionairs

Open Art

ONTDEK MEER