2015
2017

2016

Van vader op zoon

by Joey L

Joey L

Joseph Anthony Lawrence, beter bekend als Joey L., is de jonge auteur van de foto’s voor de Lavazza-kalender van 2016. Geboren in 1989 in Ontario, Canada, woont en werkt hij momenteel in New York, de arena die bevoorrecht is in zijn fotografische voorstellingen. ‘Halloween in Brooklyn’ is zijn persoonlijke project gewijd aan de personages in kostuum die deze wijk van de Big Apple verlevendigen tijdens het jaarlijkse evenement, waarin hij kijkers een persoonlijke blik biedt op de ziel van de stad.

Maar het is dankzij een aangeboren nieuwsgierigheid over de verschillende levensstijlen van mensen dat hij is verhuisd naar nieuwe en onontgonnen gebieden. Via de heilige gronden van Varanasi in India, naar het zuiden van Ethiopië, voorbijgaand aan de Koerdische regio’s van Irak en Syrië, is hij uitgegroeid tot een van de meest gevraagde fotografen.

De onderwerpen in de foto’s van de jonge in Canada geboren fotograaf Joey L zijn de #Earthdefenders: moderne helden van de aarde die, dankzij de leer van hun voorouders, de biodiversiteit verdedigen en duurzame ontwikkeling bevorderen. De fotografische reportage, gemaakt in Midden- en Zuid-Amerika, is de natuurlijke ontwikkeling van de Lavazza kalender van 2015 en ondersteunt het initiatief van Slow Food Terra Madre Giovani - we voeden de planeet.

JANUARI

FEBRUARI

MAART

APRIL

MEI

JUNI

JULI

AUGUSTUS

SEPTEMBER

OKTOBER

NOVEMBER

DECEMBER