2009
2011

2010

De Italiaanse espresso-ervaring

by Miles Aldridge

Miles Aldridge

Geboren in Londen in 1964. Zijn foto's, gepubliceerd in vele prominente tijdschriften, zijn het onderwerp van verschillende shows die internationaal tentoongesteld worden. Hij heeft verschillende solotentoonstellingen gehouden in Europa en Amerika. Zijn werken zijn aanwezig in de permanente collecties van de National Portrait Gallery en het Victoria and Albert Museum in Londen, en het International Centre of Photography in New York. 

In 2009 publiceerde de uitgeverij Steidl Pictures for Photographs, een grote monografie die zijn fotografische werken en schetsen samenbrengt. Hij woont in Londen met zijn vrouw en vier kinderen.

Italiaanse muziek is het centrale thema van de nieuwe kalender, de Italiaanse espresso-ervaring 2010, een woordvoerder voor de wereld van talent, positiviteit en lifestyle. Achter een dergelijke verrassende en zonnige kalender staat de gezaghebbende Engelse fotograaf Miles Aldridge, die zeven gedenkwaardige foto’s heeft gemaakt. Miles Aldridge houdt van kleuren die niet bestaan in de natuur, zoals fosforescerend geel, kauwgomroze, het groen van kunstgras en de dialectiek van tegenstellingen. Het is geen toeval dat zijn stijl Futuretrò heet: een mix van futuristisch en vintage, verlicht door een pop en opwindend palet.

JANUARI - FEBRUARI

MAART - APRIL

MEI - JUNI

JULI - AUGUSTUS

SEPTEMBER - OKTOBER

NOVEMBER - DECEMBER