2006
2008

2007

De meest ongelooflijke espresso-ervaring

by Eugenio Recuenco

Eugenio Recuenco

Geboren in Madrid in 1968, heeft hij gewerkt voor tal van internationale en Spaanse kranten en heeft ook meegewerkt aan de creatie van diverse reclamecampagnes voor internationale merken. Hij heeft zijn werken in Madrid en Barcelona tentoongesteld en won een Golden Lion op het Cannes reclamefestival.

Enkele van zijn nieuwste projecten: PhotoEspaña op het Naarden Fotofestival in Nederland, Art Toronto (2007), een solotentoonstelling in Parijs en de Miami en Matarte es Matarme Photofestival, van waaruit de 2009 kalender modeshow werd geboren. Hij heeft een aantal muziekvideo’s gemaakt, zoals Pretendo Hablarte. Hij ontving de eerste prijs op de International Film Week in Mexico en de Gold Award in Graphics en de Bronze Award in Exterior Campaign op het Sol Festival. Hij hield ook toezicht op set design en art direction voor de Opera van ‘The Huguenots’ in New York.

Gelegen in een wetteloze stad in de Amerikaanse stripverhalenstijl van de jaren 40, heeft Eugenio Recuenco de foto’s van sensuele superheldinnen onoverwinnelijk gemaakt door Lavazza espresso. Het vakkundige gebruik van licht en kleuren vult elke scène met geurige herinneringen van koffie. Eugenio Recuenco wordt beschouwd als een van de meest creatieve hedendaagse Spaanse fotografen, internationaal bekend om zijn werk op het gebied van redactie en reclame. Hij heeft een zeer persoonlijke stijl, gedefinieerd als zowel ‘cinematografisch’ als ‘picturaal’.

JANUARI - FEBRUARI

MAART - APRIL

MEI - JUNI

JULI - AUGUSTUS

SEPTEMBER - OKTOBER

NOVEMBER - DECEMBER