2005
2007

2006

De eerste klasse espresso-ervaring

by Ellen von Unwerth

Ellen von Unwerth

Geboren in 1954 in Frankfurt, Duitsland. Haar werken zijn een uitgesproken sensuele en speelse versie van mode en glamourfotografie. Naast haar carrière als fotograaf, filmproducent en videoregisseur, heeft ze haar werken verzameld in verschillende boeken en twee fotostrips, vaak begeleid door tentoonstellingen over de hele wereld. Haar foto’s zijn opgenomen in tal van internationale tentoonstellingen.

De sensuele reclamecampagnes voor Guess in de vroege jaren 90 waren de springplank voor haar commerciële carrière en vele andere campagnes volgden, met inbegrip van een reclamereeks voor Sex and the City. Von Unwerth heeft zich ook gewaagd in de regisseurwereld van korte films en reclamespots.

Vrouwen, reizen, dromen. Na de kalender van 1995 zette Ellen von Unwerth ook haar naam op de editie van 2006, die van luxe en het glamoureuze tijdperk van het vliegen spreekt, toen de hemel voor enkelingen was en de beeldspraak met exotische havens, koffiecocktails, glimlachen en verwachtingen werd gevuld. De foto's van Ellen von Unwerth verschijnen met hun ironische en provocerende maar altijd elegante en sensuele stijl in de belangrijkste tijdschriften van de industrie. Naast fotografie, besteedt ze tijd aan het maken van korte films en muziekvideo’s.

JANUARI - FEBRUARI

MAART - APRIL

MEI - JUNI

JULI - AUGUSTUS

SEPTEMBER - OKTOBER

NOVEMBER - DECEMBER