2002
2004

2003

Espresso en glamour

by Jean

Jean

Geboren in Frankrijk in 1949. Hij begon zijn carrière in Londen als discjockey en componist. Later werkte hij in Parijs als artdirector bij een reclamebureau. Later benaderde hij de wereld van de kunst en fotografie en werkte als onafhankelijke fotograaf en regisseur van videoclips en reclamespots. Zijn opnamen verschijnen in verschillende mode- en designtijdschriften. 

Hij fotografeerde vele hedendaagse muziek-, film- en modeberoemdheden, maakte vele albumhoezen en regisseerde muziekvideo’s voor wereldberoemde artiesten.

De kalender van 2003 is ondertekend door Mondino. Het concept van de Italianen gefuseerd met kosmopolitisme is in de merkslogan ‘Espress Yourself’ en het grootse onderwerp, dat de nadruk legt op alle vitaliteit, ironie en, bovenal, de glamour van het merk. De foto’s van Jean-Baptiste Mondino verschijnen in verschillende tijdschriften zoals Vogue, Numero, The Face, Arena, Vanity Fair en Interview. Hij heeft vele beroemdheden van hedendaagse muziek, film en mode gefotografeerd.

JANUARI - FEBRUARI

MAART - APRIL

MEI - JUNI

JULI - AUGUSTUS

SEPTEMBER - OKTOBER

NOVEMBER - DECEMBER