1998
2000

1999

De sensualiteit van koffie

by Magnum Photos

Magnum Photos

Opgericht in 1947 is het agentschap Magnum Photos een van de belangrijkste fotografische agentschappen in de wereld. Het is een coöperatie in handen van de fotografen ervan en, door haar aard, biedt het haar leden een grote vrijheid van handelen, waarbij de expressie van individuele creativiteit en individuele kenmerken worden bevorderd. 

De fotografen van het Magnum agentschap zijn beroemd vanwege hun producties van de belangrijkste reportage van de afgelopen jaren, het documenteren van oorlogen, sociale en natuurlijke gebeurtenissen, en aspecten van de samenleving die niet door de traditionele journalistiek benadrukt worden.

Het einde van de Millennium Parade werd toevertrouwd aan twaalf verschillende verslaggevers van het Magnum Photos agentschap opgericht, onder andere door Henri Cartier-Bresson en Robert Capa: David Allan Harvey - Leonard Freed - Gilles Peress - Steve McCurry - Inge Morath - Martine Franck - Elliott Erwitt - Gueorgui Pinkhassov - Bruno Barbey - Ian Berry - Rene Burri - Dennis Stock. De fotografen van het Magnum agentschap zijn beroemd vanwege hun producties van de belangrijkste reportage van de afgelopen jaren, het documenteren van oorlogen, natuurlijke rampen, sociale gebeurtenissen, en aspecten van de samenleving die niet door de traditionele journalistiek benadrukt worden.

JANUARI

FEBRUARI

MAART

APRIL

MEI

JUNI

JULI

AUGUSTUS

SEPTEMBER

OKTOBER

NOVEMBER

DECEMBER