1997
1999

1998

Elixer van liefde

by Marino Parisotto

Marino Parisotto

Geboren uit Italiaanse ouders in Toronto in 1963. Hij volgde zijn familie toen ze terugkeerden naar Italië en, eenmaal gevestigd in Milaan, studeerde hij economie en handel aan de Katholieke Universiteit van het Heilig Hart. Hij begon te werken als executive in een reclamebureau gespecialiseerd in mode en design, waar hij onmiddellijk in contact kwam met belangrijke bedrijven. Hij begon zijn carrière als fotograaf relatief laat, maar is verrassend vruchtbaar geweest. Hij heeft foto’s gemaakt van prestigieuze merken in de modewereld en fotografeerde acteurs zoals Hugh Grant en Eva Mendez. 

Parisotto houdt van natuurlijk licht en grote open ruimtes zoals woestijnen en de zee. Zijn fotografie is gericht op actie en de kracht van de verleiding. Zijn werk is romantisch, visionair, elegant en nooit vulgair. Hij woont en werkt tussen New York, Parijs en Milaan.

Voor kalender nummer 6 koos de fotograaf Marino Parisotto voor de titel van de beroemde Opera Donizetti door te verwijzen naar de verschillende aspecten van de persoonlijkheid van de koffie - passie, romantiek, drama en poëzie. De onderwerpen onderstrepen vaak de ‘mannelijkheid’ van de drank door middel van een iconische en statige mannelijke aanwezigheid. Marino Parisotto begon als modefotograaf. Zijn reclamecampagnes worden gekenmerkt door een krachtige, romantische en visionaire stijl die de neiging heeft om schoonheid te tonen in al zijn vormen.

JANUARI

FEBRUARI

MAART

APRIL

MEI

JUNI

JULI

AUGUSTUS

SEPTEMBER

OKTOBER

NOVEMBER

DECEMBER