Espresso Italiano Classico 1000g

Espresso Italiano Classico, een 100% Arabica blend uit Midden- en Zuid-Amerika met een typisch aromatische smaak van Italiaanse espresso.

  • HELE BONEN
INTENSITEIT 5
Dit traditionele recept heeft een uniek Italiaans koffiearoma met een diepe, volle smaak en een zeer soepele afdronk.
  • 100% Arabica

    SAMENSTELLING

  • Afrika, Zuid- en Midden-Amerika

    OORSPRONG

  • Settimo Torinese, Italië

    VERWERKING

lavazza-beans-materia-M
PROFIEL EN BRANDING
Aromatisch en geurig
UITERLIJK
Aromatische

AROMA
Bloementonen

SMAAK
Aromatische smaak

Aromatische tonen
Fruit
Intensiteit 5 Delicaat
Gebrand Licht
Technische informatie
Geproduceerd voor
Luigi Lavazza S.p.A. - Via Bologna 32 - 10152 Torino - Italië
Beschrijving
Koffiebonen
Intensiteit
5
Verpakkingsafmeting
1 kg
lavazza-kcups-ambientate-M
BEREIDING

Espresso Italiano Classico: bereiden met een espressomachine.

Geniet van de aromatische blend door deze te bereiden in een espressomachine.

Enkele suggesties voor het avondeten: laat u inspireren door deze recepten!

MAGAZINE 2H
Koffiechocoladehoorntjes

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 20m
Ossenhaas op smaak gebracht met koffie

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 1H
Koffie- en fontinakaasrisotto met koffie en kaneelvijgen

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 1H
Zeevruchtensalade op een crème van buffelmozzarella

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 15m
Gebraden varkensfilet met knapperig spek en koffie-avocadocrème

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 40m
Koffiecheesecake met honinggelei

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 15m
Koffie Granita met ricottacrème

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 15m
Panettone met koffiesabayon

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 15m
Pompoen en robiola-risotto met worstspiesjes in koffie

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 3H
Koffietaartje

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR