Vers gebrand
Traditie die iedereen kan zien
Koffie die ter plekke wordt gebrand om van aroma’s uit verre landen te genieten, precies zoals Luigi Lavazza het in zijn eerste supermarkt deed. Om u te laten genieten van het aroma en de textuur in de winkel en vervolgens alle smaak mee naar huis te nemen.

Alle selecties zijn exclusief, kostbaar, van hoge kwaliteit en komen uit landen over de hele wereld. Ze worden rauw in de winkel geleverd en verwerkt met behulp van een speciale brander.
Blend
Ethiopië - Guatemala - El Salvador - deze blend combineert het beste van hun kostbare oorsprong: de bloemige geuren van de Ethiopische en Guatemalteekse koffie en de chocolade van El Salvador. Het is een delicate koffie, met een aangename zuurgraad, zoals kersen en meloen, en een zoete nasmaak.
Kenia
Gikanda-Kangocho; Kangocho betekent “een hoekige ruimte” en het is op de hoekige terrassen van een heuvel in Kenia dat deze koffie wordt gecultiveerd. De smaak is delicaat met bloementonen vanwege het wassen van de bessen, het verwijderen van het vlees, het fermenteren en vervolgens drogen, waardoor de koffie zijn zoetheid krijgt.
El Salvador
Las Nubes: Deze koffie is afkomstig van een van de beste boerderijen in El Salvador, gelegen in de buurt van de San Ana-vulkaan, waarvan de lava de bodem vruchtbaar maakt. Deze is rijk en evenwichtig in de mond, met een aangename zuurgraad en vleugjes melkchocolade.
Guatemala
El Morito: Een groep kleine producenten op een locatie in de buurt van Jalapa produceert deze blend, die zij verwerken in overeenstemming met een natuurlijke methode. De koffie heeft een levendige zuurgraad, die het vers maakt, met tonen van bessen en fruit en een delicate body.
Brazilië
Fazenda Progresso: La Fazenda Progresso is sinds 2006 alleen bezig geweest met het cultiveren van koffie. Het wordt met de hand geoogst en zodra het vlees is verwijderd uit de bessen, worden deze op houten planken gedroogd. De koffie is vol, levendig en evenwichtig, met vleugjes chocolade en pindakaas.