Lavazza Èspression
Lavazza koffie en stijl in de wereld.


Italiaanse kwaliteit in de wereld - de bars bieden een plek om te ontspannen, voor uzelf of met uw gezelschap, en te genieten van specialistische koffie. De warme, eigentijdse sfeer is de perfecte plek om te genieten van het allerbeste van koffie in al zijn vormen: van klassieke specialiteiten, zoals espresso en cappuccino, tot de meer unieke variëteiten.

Producten
Lavazza-klassiekers
De beste vorm van het onmisbare. Het aanbod van geweldige koffiebarklassiekers, zoals espresso en cappuccino, is nu uitgebreid met koffie, zoals de flavoured Moroccan, die iets extra’s biedt.
Zoetheid en choco
Een verleiding, onmogelijk te weerstaan. Niet alleen koffie, maar ook room, hazelnoot en chocolade die voldoen aan het verlangen naar zoetheid, zelfs voor de meest veeleisende fijnproevers.
Vers
Waar zoetheid en frisheid samenkomen. Fruit, groenten en yoghurt zijn de basis van smoothies en cocktails, gemaakt voor een gezond, fris en verkwikkend rustmoment.
Koel
Voor wie op zoek is naar een koffie-gearomatiseerd koel drankje. Melk, room, ijs, chocolade: veel blends die koud verbazingwekkend lekker smaken, en je afkoelen wanneer de temperaturen stijgen.