Aurora is aan het veranderen
Nuvola is de naam die is gekozen voor het herontwikkelingsproject dat Lavazza ondersteunt, in samenwerking met de stad Turijn, in het gebied waarin de voormalige Enel-centrale zich in het Aurora-district bevond, een gebied dat altijd een locatie is geweest voor industriële bedrijvigheid, ambacht en woningen.
Het Lavazza Corporate Management Centre
Een enkele locatie voor haar kantoren: met de bouw van het nieuwe Corporate Management Centre ondernemingsbestuurcentrum, bracht Lavazza 600 mensen, oorspronkelijk in vier verschillende stadslocaties, allemaal naar dezelfde plaats.
ONTDEK MEER
De historische gebouwen
Nuvola versterkt het industriële erfgoed van de stad Turijn. De huidige locatie van het Lavazza Corporate Management Centre was voorheen de thuisbasis van bekende Italiaanse bedrijven, zoals Società Elettrica Alta Italia, Sip en Enel. Lavazza werkte samen met de stad aan de renovatie en herclassificatie van de gebouwen die elementen van historisch-architectonisch belang hadden.
IAAD - Institute of Applied Arts and Design
De herindeling was zowel materieel als cultureel: het nieuwe IAAD HK heeft 2.600 m² beschikbaar voor educatieve activiteiten, tentoonstellingen en conferenties.
ONTDEK MEER
La Centrale - het Lavazza-evenementengedeelte
Evenementen, concerten, tijdelijke tentoonstellingen: de voormalige Enel-energiecentrale werd omgebouwd tot een flexibele omgeving voor maximaal 1.000 personen.
ONTDEK MEER
De tuin-piazza
Een groene oase in het hart van Nuvola: fonteinen, bomen, banken, grote groene gebieden en een nieuwe voetgangersverbinding tussen de Via Ancona en de Via Bologna.
ONTDEK MEER
De archeologische locatie
Een historische locatie: 1.600 m² te behouden en te verbeteren overblijfselen van een vroegchristelijke basiliek en een necropolis dat werd ontdekt tijdens opgravingen voor de bouw van het kantoorgebouw.
ONTDEK MEER