Innovation Center
Kwaliteit wordt niet “gecontroleerd”; het wordt “opgebouwd”.Het proces dat leidt tot kwaliteit is een actief proces. Dit wordt elke dag herhaald en betrekt alle mensen binnen Lavazza. Dit zijn mensen die van hun beroep houden, die niet stoppen bij de eerste de best oplossing, maar processen onderzoeken en voortdurend leren. Ze zijn altijd het belangrijkste onderdeel geweest van onze methode, samen met innovatief gebruikte, geavanceerde technologie, sinds het moment dat Luigi Lavazza heeft geïnvesteerd in de modernste brandingsprocessen van de tijd en innovatieve verpakkingen heeft uitgevonden die een betere kwaliteit en langere houdbaarheid garanderen.


Onderzoek en ontwikkeling
Achter elke Lavazza-blend zit een toegevoegde waarde die ons aanbod uniek maakt. Een waarde geboren uit onderzoek, studie en innovatie.
ONTDEK MEER
Onze afdelingen
Koffie
De afdeling Onderzoek en Ontwikkeling beheert de gehele Lavazza koffie-toeleveringsketen, te beginnen bij de keuze voor de oogstmethoden.
ONTDEK MEER
Verpakking
Wij zijn voortdurend op zoek naar effectieve, milieuvriendelijke materialen en oplossingen om de kwaliteit en het milieu te beschermen.
ONTDEK MEER
Systemen
Onze espressosystemen worden steeds populairder over de hele wereld, omdat deze eventuele fouten tijdens de koffie-extractie elimineren.
ONTDEK MEER