Productiefabrieken
Koffie, passie en expertise in het Lavazza-productiesysteem

Het industriële systeem van Lavazza is onderverdeeld in zes productiefabrieken: drie zijn gevestigd in Italië, een in Frankrijk, een in India en een in Brazilië. De producten die op de Italiaanse locaties worden gemaakt, zijn bestemd voor de internationale markt, terwijl die van buitenlandse locaties zijn bedoeld voor de lokale markt.

Productielocaties wereldwijd
Turijn
Turijn
De eerste historische fabriek

Koffieproducten (bonen en gemalen) branden en verpakken. Turijn is een van de grootste en modernste fabrieken in de wereld voor het branden en produceren van koffie. Elke fase van het proces wordt geautomatiseerd en gecontroleerd volgens de hoogste standaarden.

Gattinara
Gattinara
Waar automatische distributie werd geboren
De capsules voor Lavazza Espresso Point-, Lavazza BLUE- en Lavazza A Modo Mio-systemen worden in Gattinara gemaakt. Het bedrijf heeft onlangs belangrijke investeringen gedaan om de productieactiviteit te verhogen en de fabriek een technologische upgrade te geven.
Pozzilli
Pozzilli
Uit Italië, het DEK van de hele wereld
De Pozzilli-productiefabriek, opgericht in 1991, is gewijd aan het cafeïnevrij maken van groene koffie door middel van een natuurlijke methode met behulp van kooldioxide, een samenstelling die we kunnen terugvinden in de lucht die we inademen en in het bruisende water dat we drinken.
Frankrijk
Frankrijk
De Franse markt op met Carte Noire
In 2016 integreerde Lavazza de Franse productiefabriek in Lavérune, in de Languedoc-Roussillon-regio, in de eigen industriële structuur. Op deze manier plaatste het zichzelf in een van de top vijf koffiemarkten van de wereld, die op dit moment de tweede belangrijkste is voor het bedrijf.
India
India
Producten voor de lokale markt voor koffieautomaten
In 2007 opende de Lavazza Group de negende dochteronderneming in India. De Indiase productiefabriek in Sri City, in de staat Andhra Pradesh, voldoet aan de behoeften van de lokale markt voor koffieautomaten en voorziet in de productie van koffie voor de interne markt.
Brazilië
Brazilië
Uit Bemposta, koffie voor Brazilië

In 2008 nam Lavazza de twee bedrijven Cafe Grão Nobre en Cafe Terra Brasil over. De Braziliaanse productiefabriek voor koffiebranden in het resort van Tres Rios, in de staat Rio de Janeiro, bedient het lokale horecakanaal.