Werken met ons
Bekijk onze vacatures voor medewerkers.


Passie, vastberadenheid, inzet, voorbereiding en eerlijkheid: dit zijn de principes die de geest van Lavazza vier generaties lang hebben gevoed. Dit is ook hetgeen we zoeken bij iedereen die met ons wil werken, omdat samenwerking met Lavazza betekent dat u deel uitmaakt van een gezin dat dezelfde waarden deelt.

Binnen een team heeft iedereen een taak. Iedereen is belangrijk voor het bereiken van hoogwaardige kwaliteit.
Luigi Lavazza
Onze ethische code voor medewerkers
In 2012 hebben we onze waarden formeel vastgelegd in een ethische code die we via speciale trainingen hebben doorgegeven aan al onze interne en externe belanghebbenden. Sindsdien vragen we alle medewerkers die met ons samenwerken om onze filosofie voor het milieu en sociale duurzaamheid te omarmen door onze ethische code te ondertekenen.
ONTDEK MEER

Word onderdeel van Lavazza en groei met ons mee

Bij Lavazza geloven we in talent. Daarom bieden wij al onze medewerkers de mogelijkheid om hun potentieel te ontwikkelen en te groeien binnen het bedrijf.

BEKIJK VACATURES
Nieuw Nuvola-hoofdkwartier
Nuvola is de naam die is gekozen voor het herontwikkelingsproject dat is gestimuleerd door Lavazza in overleg met de stad Turijn, op de locatie van de voormalige Enel-energiecentrale in het Aurora-district, een gebied dat wordt gekenmerkt door het begin van industriële activiteit, ambachtslieden en residenties. Het nieuwe hoofdkwartier voor het ondernemingsbestuur brengt de 600 medewerkers van Lavazza bij elkaar in een enkel gebouw van 2.600 vierkante meter, ontworpen als een plek voor het bij elkaar komen van mensen en cultuur, en niet alleen als een werkomgeving.
Ontdek meer