Zichtbaarheid

Wanneer u kiest voor Lavazza, is het duidelijk.

De kunst van koffie wordt uitgedrukt op duizend verschillende manieren

De ervaring van het drinken van koffie begint met het espressokopje en bereikt het hoogtepunt in de mond, maar de koffiebelevenis bestaat uit de hele omgeving die de klant om zich heen heeft. De aandacht voor kwaliteit en design die kenmerkend is voor Lavazza, is nu beschikbaar voor alle soorten bedrijven die de beste koffie en service willen bieden.

Inrichtingsaccessoires, professionele kleding, accessoires. Unieke collecties die een uitgesproken charme geven aan hun omgeving en zorgen voor een verfijnde sfeer van kwaliteit.

Een volledige wereld voor elke koffie
Het kiezen van een van de koffies van Lavazza betekent meer dan alleen een smaakvoorkeur; het betekent het omarmen van een hele wereld van koffie. Een goed gedefinieerde stijl, design en materialen voor service aan de balie en aan tafel, en interieurinrichting.
Kafa: spontane uitmuntendheid
Een unieke en hoogwaardige koffie die spontaan groeit, afkomstig van de eerste koffieplanten in de wereld.
ONTDEK MEER
¡Tierra! Gecertificeerde duurzaamheid

Een verzameling blends die zijn geselecteerd voor de perfecte synthese van de fijnste kenmerken van hun land van oorsprong.

ONTDEK MEER
Alteco: de natuur op zijn best
Van de bergtoppen van Midden-Amerika komt een Arabica en Robusta blend van hoogwaardige biologische bronnen.
ONTDEK MEER
Classic Special: speciaal door traditie

De Lavazza "Specials", intens en evenwichtig, zijn de typische belichaming van de traditie van de Italiaanse espresso. De displays en materialen zijn een combinatie van functionaliteit en passie.

ONTDEK MEER
Klassiek: de zon schijnt altijd op de grote klassiekers

De essentie van Made in Italy proeft u en ziet u: de onmiskenbare geur van de Italiaanse espresso die de wereld heeft veroverd.

ONTDEK MEER