Coffee SchoolHet Lavazza Training Center is een gids en een benchmark voor professionals in de horeca. Het biedt de ideale oplossingen (zoals lessen, opfriscursussen en opleidingstrajecten) voor degenen die ervoor gekozen hebben om van hun passie voor koffie hun beroep te maken.


Coffee Culture
De grootste school ter wereld die pleit voor de cultuur van de espresso biedt een trainingsprogramma en cursussen voor het proeven van koffie. Hier vindt u alles wat u nodigt hebt, zoals de geheimen van de koffie, de geschiedenis, hoe u koffie bereid en het proeven van koffie, om een allround kenner te worden van de meest consumeerde drank ter wereld, op water na.
Deskundig advies
Kennis van koffie is veel meer dan een opsomming van de eigenschappen en herkomst. Het betekent ook het adviseren van professionals in de branche en hen helpen met het ontwikkelen van hun vaardigheden. De technische adviseurs van Lavazza stellen competentie, kennis en betrouwbaarheid centraal in hun relatie met de klant.
Operations en management
Een barista is niet meer alleen een technicus, maar bovenal een manager. Naast hun diepgaande theoretische en praktische kennis van koffie, weten baristas ook hoe ze hun etablissement moeten beheren, de kosten controleren en een trouwe klantenkring opbouwen. Een echte professional kent de geheimen van de perfecte koffie-extractie en heeft ook de capaciteiten voor het beheren van een bedrijf, de producten, de tools en, bovenal, de omzet.